2777
2789
عنوان

یهو دلم گرفت یاد چهار ماه پیش افتادم که تو اتاق عمل

| مشاهده متن کامل بحث + 2012 بازدید | 116 پست

من برا زایمانم شهر غریب بودم جز شوهرم هیچکس پیشم نبود هر وقت یاد اون روزا و بی کسی مون میوفتم بغض میکنم مرخص شدم تنها اومدیم خونه 

من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤این هم نفسی، چه حس و حالی دارد❤ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞21آذر99 بی بی چکم مثبت شد خدایا هزاران بارشکرت😍😍پسرم مبتلا ب هیپوسپادیاسه سوالی داشتین خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم اگر اطلاعاتی هم در این زمینه دارین ممنون میشم بهم بگین❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من از بس توی شرایطای سختم تنها بودم دیگه سنگ شدم. روز قبل از سزارینم سوار ماشین شدم رفتم کارای پذیرشمو کردم و بستری شدم. هیچکس هم پیشم نبود. شوهرمم شیفت شب بود. خدا خیلی به من بدهکاره. خیلی سختیا کشیدم. خیلیییییی

یا رفیق من لا رفیق له... خدایا نی نی منم به سلامت برسون. (نی نی دنیا اومد خداروشکر سالم و خوبه)

بازم شوهر تو........ من تو زایشگاه بودم داشتن آماده ام میکردن برای اتاق عمل این موضوع مال چهارده سال پیش هست یه خانمی بنده خدا داشت هوار میکشید از درد با مادرش اومده بود شوهرش رفته بود خونه عمه اش افطاری😏فکر کن.....

دفترچه بیمه زنش رو هم با خودش برده بود دکتر هم می‌گفت تا دفترچه نباشه پذیرش نمیشه 

اینقدر به شوهرش فحش میداد

آرش پدرررررررسسسسسسگگگگگ🤣🤣🤣

گذشت خوبی ام از حد،به شک دچار شدند...به احترام ،کمی خم شدم،سوار شدند!....
دلم خیلی به حال خودم سوخت اون لحظه تا عمر دارم فراموش نمیکنم

زیاد احساسی به مسائل زندگی نگاه نکن بخاطر خودت میگم 

این دنیا اصلا هیچ چیزش رمانتیک و عاشقانه نیست همه چیزش سخت و خشن وحشتناکه با این دید به زندگی نگاه کنی از پا میوفتی خودتو قوی کن 💪

بهترین دین انسانیت

به همسرت گفتی؟چه توجیهی کرد؟

گفت دوست صمیمیه با خانمش اومده بود مغازه زشت بود اگه خودم تو مغاره نمیموندم دلم شکست

نیاز به شبی دارم که فردایی نداشته باشه...

پس منو چی میگی؟؟زایمانم طبیعی بود نیاز به اجازه شوهرم نبود شب رفتم بیمارستان بستری شدم شوهرم فردا ظه ...

چرا مردان ایطورن واسشون مهم نیس 💔💔💔 تو عکس العملت چی بود 

طرف دانشجو دانشگاه هاروارد که بالاترین سطح علمی داره ، تو ناف آمریکا هست برای حمایت از فلسطین میاد چادر میزنه تو دانشگاه ، اعتصاب می‌کنه ، اعتراض می‌کنه و یه عالمه از استاد های دانشگاه رو بخاطر حمایت از فلسطین اخراج میکنن ، ۹۰۰ تا دانشجو بازداشت میکنن ،مردمشون چقدر تظاهرات و اعتراض میکنن به این نسل کشی و کودک کشی ، اون موقع یه گوزو که فقط همین هنر گوزیدن داره میاد میگه فلسطین چه ربطی به ما داره ؟؟! اگه حیوان باشی آره ربطی به تو نداره ولی اگه انسان باشی چطور کشته شدن ۱۳ هزار و ۸۰۰ تا کودک و طفل معصوم توی چند ماه  به تو ربطی نداره؟ هزاران بچه دیگه که سو تغذیه گرفتن و نه میتونن مدرسه برن و نه بچگی کنن به کدوم گناه ؟؟! یا میگن تقصیر فلسطین هست ( گفتم هیچ هنری به جز  گوزیدن ندارن این افراد کوچک ترین مطالعه و اطلاعاتی ندارن حتی) یا این قضیه رو سیاسی میکنن و به همه چی ربط میدن .... بابا لامصب ها دین ندارید حداقل آزاده باشید می‌دونی تو ابن چند ماه ۱۳ هزار و ۸۰۰ تا بچه فقط کشته شده ، تو ابن چند ماه حدود ۷۹ هزار ۴۷۶  نفر نفر کشته شدن و یه عالمه آدم هنوز زیر آوار هستن و حتی اجساد رو بیرون نیوردن واقعا این چیزها فاجعه بار هستن واقعا چطور آدم قلبش به درد نمیاد ؟! 

من‌خودم همچین تجربه ای نداشتم، ولی دوست دوران دبیرستانم دو بار زایمان کرد. هر دوبار شوهرش نبود، چرا؟ آقا داشته با دوستش "وقت" میگذرونده( امیدوارم منظورم رو فهمیده باشین)

بعدی منم، بعدی تویی و هیچکس براش اهمیت نخواهد داشت🤫🙂.     درخواست دوستی قبول نمیشه.        وقتی یه مرد سیاست به کار میبره میگن "باهوشه"،همون سیاست رو یه زن به کار ببره میگن "حیله گره"...                          وقتی یه مرد سر و صدا راه میندازه میگن"مرده دیگه" ولی یه زن  همون کار رو بکنه میگن "سلیطست"...      وقتی یه مرد رابطه برقرار میکنه میگن "زرنگه" ولیاگه یه زن رابطه داشته باشه میگن"هرزست"...                                                              

ببين عزيزم ميدونم اون لحظه واقعا دوست داشتى كنارت باشه 

ولى نبوده و شعورش نرسيده واقعاااا 

خوب تو حالا هى بهش فكر كنى و تا آخر عمر فراموش كنى چى ميشه ؟ سودش چيه ؟ 

سود كه نداره 

نتيجه اش ميشه اعصاب خوردى ،تيكه در سراسر زندگى ،دعوا 

و در نهايت خداى نكرده ى بيمارى ،

بيمارى با مردى كه تو تولد بچه اش نيومده يعنى اوج فاجعه 

پس اون شعور نداشته و آزارت داده ،خودت ،خودت رو دوست داشته باش و آزارش نده 

من اون ماه زایمان دارمهمسرم پشت تلفن ب پدرش میگف اون روز دستم بنده و اینا بعد بهش گفته کاری ب تو‌ندا ...

همش تقصیر خانواده هاشونه‌... یعنی چی کاری ندارن؟؟؟ اولا پدر بچه باید امضا بده دوما اون بچه مال هر دو هست مرد باید کنار زنش باشه این کمترین کاره

دخترای قشنگم دوستتون دارم... هر چی آرزوی خوبه مال شماها🥰🥰 دوستان برای آرامش و سلامتی مادر عزیزم صلوات بفرستین. مادرم خیلی سختی کشیده💔💔 
دوست من زایمان کرد شوهر گاوش نیومد دنبالش... وسط خیابون زنی که یه روزه زایمان کرده تنها با کریر بچه ...

ای وای چقد بد😔

نیاز به شبی دارم که فردایی نداشته باشه...

بچه ام عمل داشت من تتها پشت در اتاق عمل بودم.همسرم امضای رضایت عملو داده بود رفته بود سرکار....منم زنگش نزدم ولی خیلی پشت در اتاق عمل حالم بد شد داشتم غش میکردم....البته بعدها جلوی خانوادش گفتم و خودش فهمید چقدر کارش زشت بوده...تازه میگفت چرا آبرومو میبری......گفتم چیزی جز حقیقت نگفتم....من آدمیم که کوچکترین کاری کسی بکنه تو روی خودش جلوی آدمایی که باهاشون رودربایستی داره میگم....‌وقتی برگشت که بچه ام از اتاق عمل اومده بود بیرون ولی اون تنهایی رو هیچوقت یادم نمیره.

لاحول ولاقوه الا بالله العلی العظیم
من‌خودم همچین تجربه ای نداشتم، ولی دوست دوران دبیرستانم دو بار زایمان کرد. هر دوبار شوهرش نبود، چرا؟ ...

واای بگو که طلاق گرفته؟؟؟ 

دخترای قشنگم دوستتون دارم... هر چی آرزوی خوبه مال شماها🥰🥰 دوستان برای آرامش و سلامتی مادر عزیزم صلوات بفرستین. مادرم خیلی سختی کشیده💔💔