2777
2789
عنوان

یهو دلم گرفت یاد چهار ماه پیش افتادم که تو اتاق عمل

| مشاهده متن کامل بحث + 2043 بازدید | 116 پست
الان جاریم بارداریاز الان قیافه گرفته واسممن ک جونمو میدم واسشون بیخیال بقیه

اهمیت نده خدا دختر خوشگلتو برا حفظ کنه

نیاز به شبی دارم که فردایی نداشته باشه...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

الهی بمیرم برات عزیزم😔

خدا نکنه ولی نمیدونی الان چقدر نعمت داری .همین که بچت کنارت خوابیده و بوش میکنی و صدای نفسشو میشنوی بگو خدایا من بخاطر توی خدا و محبت این بچه که هم پدر می خواد هم مادر باباشو بخشیدم.مطمئن باش این بخشیدن کلی برکت میاره تو زندگیتون.

خدا نکنه ولی نمیدونی الان چقدر نعمت داری .همین که بچت کنارت خوابیده و بوش میکنی و صدای نفسشو میشنوی ...

چشم عزیزم ممنونم

استارتر واقعا حق با شماستاما چیکار میشه کرد الان؟یا بگذر ازش به شکرانه اینکه خداروشکر بچه داری و سال ...

اره عزیزم تصمیم گرفتم بیخیال بشم تمام سعی ام میکنم این یه نمونه از کاراشه فقط خدا کمکم کنه برام دعا کن لطفا

فداتبشم ایشالا خدا برا هم نگه تون داره قدر شوهرتو بدون شوهر اینموقع ها باید پشت زنش باشه ایشالا که ب ...

ممنونم از دعای خیلی قشنگت عزیزم

قصدم پز دادن یا ناراحت کردن شما نبود همون چیزی که توی ذهنم اومد رو تایپ کردم شرمنده گلم 

زندگی خیییلی بالا و پایین داره امشب با همسرم دعوام شد و قهر کردیم اونم شیفت شبه و منم تنهام با بچه هام دعوامونم خیلی بد بود نه مردها کامل هستم و نه زن ها.... ما مکمل هم هستیم اگه من تز حرفم کوتاه میومدم اینجوری نمیشد اما نتونستم از حقم بگذرم و روش پافشاری کردم تاپیک شما رو که دیدم یاد رفتار بعدظهر خودم افتادم دلم خواست بهت بگم هییییچیییی ارزش این بحثا رو نداره الان من اینجا ناراحتم و اینم مطمئنم همسرم عین خیالش نیست فقط دردا ث عذابا برای خودمه.... تو قوی باش از الان روح خودت رو بیمار نکن

یک روز رسد غمی به اندازه‌ی کوه  یک روز رسد نشاط اندازه‌ی دشت  افسانه‌ی زندگی همین است عزیز  در سایه‌ی کوه باید از دشت گذشت!  "مجتبی کاشانی"
مامانت چرا نیومد؟ خواهرت؟ مادرشوهرت؟

همه راه دور بودن گفتن کروناس ماشینا رو ۵۰۰تومن جریمه میکنن اولین نفر هم مامانم گفت هنوزم ک یادش میوفتم قلبم تیرمیکشه

من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤این هم نفسی، چه حس و حالی دارد❤ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞21آذر99 بی بی چکم مثبت شد خدایا هزاران بارشکرت😍😍پسرم مبتلا ب هیپوسپادیاسه سوالی داشتین خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم اگر اطلاعاتی هم در این زمینه دارین ممنون میشم بهم بگین❤️
همه راه دور بودن گفتن کروناس ماشینا رو ۵۰۰تومن جریمه میکنن اولین نفر هم مامانم گفت هنوزم ک یادش میوف ...

آخ آخ زمان کرونا خیلی سخت بود.‌‌ کاش خودت میرفتی شهر مادریت.. انشاالله برای بچه بعدیت خاطره خوبی بشه

دخترای قشنگم دوستتون دارم... هر چی آرزوی خوبه مال شماها🥰🥰 دوستان برای آرامش و سلامتی مادر عزیزم صلوات بفرستین. مادرم خیلی سختی کشیده💔💔 
خیلی سخته یادت میاد اذیت نمیشی؟

چرا حب دوست داشتم بیاد پیشم منو ببینه دخترمو ببینه ولی نیومد 

سه روز بستری بودم تا زایمان کنم 

هعی خواهر ولش کن دل منم گرفت🥲😂

حالا که امضای منو خواندی برام یه صلوات بفرست مهربون😊
آخ آخ زمان کرونا خیلی سخت بود.‌‌ کاش خودت میرفتی شهر مادریت.. انشاالله برای بچه بعدیت خاطره خوبی بشه

تا حامله شدم مامانم همش زنگ میزد میگفت دختر فلانی اومده خونه ی باباش زایمان کنه همش اینجا میخوره و میخوابه خجالت هم نمیکشه دیگه منم تا روزی ک بچه ام ب دنیا بیاد پامو خونشون نزاشتم هعی یه روزگار سختی گذروندم ک مپرس

من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤این هم نفسی، چه حس و حالی دارد❤ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞21آذر99 بی بی چکم مثبت شد خدایا هزاران بارشکرت😍😍پسرم مبتلا ب هیپوسپادیاسه سوالی داشتین خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم اگر اطلاعاتی هم در این زمینه دارین ممنون میشم بهم بگین❤️