2777
2789
عنوان

یهو دلم گرفت یاد چهار ماه پیش افتادم که تو اتاق عمل

| مشاهده متن کامل بحث + 2043 بازدید | 116 پست

دوتا زایمان طبیعی داشتم اولیو از شب ساعت 9 و نیم رفتم تا فردا ظهرش که زایمان کردم شوهرم مونده بود وقتی هم از زایشگاه به بخش رفتم شوهرم کنارم بود دومی هم از صبح ساعت6 رفتم تا 3 بعدظهر،  شوهرم باید میرفت سرکار ساعتای 12 ظهر اومده بود البته مامانم در زایشگاه بود اینم وقتی بردنم بخش شوهرم با گل و شیرینی اونحا بود 

نظراتو خوندم با خودم فکر کردم اگه شوهرم نبود چی.... چه حسی داشتم.... قطعا عقده و کینه و حسرت توی دلم جمع میشد......مطمئنم همیشه سرکوفتش میزدم اخرم بعد یه دعوای حسابی که روح و روان خودمو بچه هامو از بین میبرد بخاطر همچین موضوعی جدا میشدیم از قدیما گفتن خدا خرو شناخت که بهش شاخ نداد حکایت منه... 

استارتر عزیز من مطمئنم تو قوی تر ازین حرفایی که بخوای اعصاب خودتو خراب تر کنی. اینم بدون تموم افکترت اثر مسنقیم روی شیرت و کولیک فرزند دلبندت داره پس سعی کن اروم باشی

یک روز رسد غمی به اندازه‌ی کوه  یک روز رسد نشاط اندازه‌ی دشت  افسانه‌ی زندگی همین است عزیز  در سایه‌ی کوه باید از دشت گذشت!  "مجتبی کاشانی"
چون زیاد احساساتی نیستم اتفاقا بعد آمدنش با روی باز ازش استقبال کردم مهم بچم بود که سالم به دنیا آمد ...

چه عجیب!!! چقدر آدما با هم فرق دارن من روانی میشدم اگه شوهرم همچین کاری میکرد از بس حساسم

دخترای قشنگم دوستتون دارم... هر چی آرزوی خوبه مال شماها🥰🥰 دوستان برای آرامش و سلامتی مادر عزیزم صلوات بفرستین. مادرم خیلی سختی کشیده💔💔 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم دلم گرفت... چقدر زن ها صبورن.. چقدر مردها گاو... پروسه بارداری و زایمان و بعدش بچه داری خیلی سخت ...

آره ، ببین من کسی که دوسش دارم و اونم ادعا عاشقیش میشه قرار بود که ساعت یازده بهم پیام بده ولی با امشب میشه دو شب که پیام نداده ، مطمئنم گرفته خوابیده ، اون موقع من خوابم میبرد گفتم بزار تا ساعت یازده که بیاد با ذوق و شوق اومدم ولی ....

کلا تلاشی نمیکنه ....

حالا بخدا اون وقت من همش ذهنم درگیره نکنه دلتنگ من بسه نکنه غصه بخوره حتی نخوابیدم ولی اون .....

طرف دانشجو دانشگاه هاروارد که بالاترین سطح علمی داره ، تو ناف آمریکا هست برای حمایت از فلسطین میاد چادر میزنه تو دانشگاه ، اعتصاب می‌کنه ، اعتراض می‌کنه و یه عالمه از استاد های دانشگاه رو بخاطر حمایت از فلسطین اخراج میکنن ، ۹۰۰ تا دانشجو بازداشت میکنن ،مردمشون چقدر تظاهرات و اعتراض میکنن به این نسل کشی و کودک کشی ، اون موقع یه گوزو که فقط همین هنر گوزیدن داره میاد میگه فلسطین چه ربطی به ما داره ؟؟! اگه حیوان باشی آره ربطی به تو نداره ولی اگه انسان باشی چطور کشته شدن ۱۳ هزار و ۸۰۰ تا کودک و طفل معصوم توی چند ماه  به تو ربطی نداره؟ هزاران بچه دیگه که سو تغذیه گرفتن و نه میتونن مدرسه برن و نه بچگی کنن به کدوم گناه ؟؟! یا میگن تقصیر فلسطین هست ( گفتم هیچ هنری به جز  گوزیدن ندارن این افراد کوچک ترین مطالعه و اطلاعاتی ندارن حتی) یا این قضیه رو سیاسی میکنن و به همه چی ربط میدن .... بابا لامصب ها دین ندارید حداقل آزاده باشید می‌دونی تو ابن چند ماه ۱۳ هزار و ۸۰۰ تا بچه فقط کشته شده ، تو ابن چند ماه حدود ۷۹ هزار ۴۷۶  نفر نفر کشته شدن و یه عالمه آدم هنوز زیر آوار هستن و حتی اجساد رو بیرون نیوردن واقعا این چیزها فاجعه بار هستن واقعا چطور آدم قلبش به درد نمیاد ؟! 
همون سه چهار ماه پیش منم زاییدم.شوهرم بود عزیزم ولی بچم نبود.😭خدا راشکر کن.خدا انشالله هم شوهرتا هم ...

الهی بمیرم برات عزیزم😔

نیاز به شبی دارم که فردایی نداشته باشه...

همون سه چهار ماه پیش منم زاییدم.شوهرم بود عزیزم ولی بچم نبود.😭خدا راشکر کن.خدا انشالله هم شوهرتا هم ...

عزیزم منم دو تا بچه ی دسته گلم رو از دست دادم این دنیا چنان سختی بهت میده که بعضی از کارها برات دیگه اهمیت نداره

باید از لحظه لحظه زندگی برای با هم بودن لذت ببریم نباید به خاطر چیزای پیش پا افتاده ناراحت و غمگین بشیم 

دوتا زایمان طبیعی داشتم اولیو از شب ساعت 9 و نیم رفتم تا فردا ظهرش که زایمان کردم شوهرم مونده بود وق ...

فداتبشم ایشالا خدا برا هم نگه تون داره قدر شوهرتو بدون شوهر اینموقع ها باید پشت زنش باشه ایشالا که بهترین روزارو کنار هم در پیش داشته باشید 

نیاز به شبی دارم که فردایی نداشته باشه...

عزیزم منم دو تا بچه ی دسته گلم رو از دست دادم این دنیا چنان سختی بهت میده که بعضی از کارها برات دیگه ...

عزیزم حالا فهمیدم از اون کار شوهرت ناراحت نشدی... چون اولویتت سلامتی بچت بوده

دخترای قشنگم دوستتون دارم... هر چی آرزوی خوبه مال شماها🥰🥰 دوستان برای آرامش و سلامتی مادر عزیزم صلوات بفرستین. مادرم خیلی سختی کشیده💔💔