2777
2789
عنوان

شوهر آچار فرانسه خانوادش

75 بازدید | 12 پست

شما راضی هستین شوهرتون واسه هرکاری بکشونن اونجا و کلی توقع داشته باشن ولی خودشون به هیچ دردی نخورن کلی هم ایراد بگیرن؟ از رفت و آمد و رانندگی تا تعمیر و کارهای مختلف

دلم میخواد یه روزی نفس راحت بکشم بگم از زندگیم و انتخاب‌هام و حتی اشتباهاتم راضی‌ام، شاد باشم... 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بابام اینجوریه یعنی عذابعمه عموهام هر مشکلی دارن زنگ میزنن بهشانگار خودشون عرضه ندارن با چهل پنجاه س ...

همینو میگم، خانواده خودش چی پس، جالب اینه اونا تره هم خرد نمیکنن انگار طلب دارن 

دلم میخواد یه روزی نفس راحت بکشم بگم از زندگیم و انتخاب‌هام و حتی اشتباهاتم راضی‌ام، شاد باشم... 
خوب اگه تمام کمک مالی و عاطفی واسه اون یکی پسر باشه اما شوهر تو فقط،واسع کار بخوان چی میگی ؟!به هرحا ...

دقیقا واسه پسری که اندازه نون گرفتن هم عرضه نداره هرکاری میکنن ولی این که همه‌ی کاراشون رو میندازن بهش تره هم خرد نمیکنن براش

خب پس برا چی پسر بزرگ کردن؟ برن به پسر همسایه بگن بیا کارامون رو بکن، یا فقط بزرگ میکنن که دو دستی تقدیم دختر مردم کنن و دیگه پسر رفت که رفت و دیگه مال غریبه ها شد، وجدان خودمون کجا رفته، مادرشوهرم بدترین دشمنم هس، دخترش و دامادش هرهفته خونش به صرف چلوکباب دعوت هستن، من تو این هشت سال یه بارم دعوت نکرده باور کن، با اینهمه پسرش وظیفش هس کمکشون کنه چون پدر مادرش هستن، شده ساعت سه شب زنگ زدم بیا مارو ببر دکتر، وظیفه شوهرم هس، شوهرمم نره من به زور میفرستم که بره

خب پس برا چی پسر بزرگ کردن؟ برن به پسر همسایه بگن بیا کارامون رو بکن، یا فقط بزرگ میکنن که دو دستی ت ...

وقتی جلوی چشمت ببینی همه‌ی محبت و حمایت مال پسریه که عرضه‌ی نون گرفتنم نداره ولی همشون جوری رفتار میکنن انگار شوهر تو باید هرکاری کنه و از زندگی تو بزنه براشون ولی اونا تره هم خرد نکنن براش بازم راضی میشی؟ 

وقتی جلوی چشمت ببینی همه‌ی محبت و حمایت مال پسریه که عرضه‌ی نون گرفتنم نداره ولی همشون جوری رفتار می ...

آره اتفاقا یه برادر شوهر مجرد دارم به قول شما بلد نیس نون هم بخره، این دیگه دلیل نمیشه که شوهرمم بکشه کنار که منم نیستم، اون وقتی کاری انجام نمیده، ما سهم خودمون وظیفمون رو در قبال پدر مادر انجام میدیم دیگه به این محل نمیدیم که فلانی چرا کمکی نمیکنه من کمک کنم، شوهر منم خدا رو شکر هرکاری از دستش بر میاد و آدم کاری هس، برا همین بیشتر شوهرم انجام میده، دعای همونا برام کافیه 

آره اتفاقا یه برادر شوهر مجرد دارم به قول شما بلد نیس نون هم بخره، این دیگه دلیل نمیشه که شوهرمم بکش ...

تو دلت خیلی بزرگه من تحمل ندارم چون اینجوری نیست اخلاقم، با آدم مهربون مهربونم، با کسی که توقع داره نه

تو دلت خیلی بزرگه من تحمل ندارم چون اینجوری نیست اخلاقم، با آدم مهربون مهربونم، با کسی که توقع داره ...

من پدر شوهرمو دوس دارم، خیلی محترم هس، کاری بگه انجام میدم، اما به حرفای مادرشوهرم اصلا اهمیت نمیدم و کاری براش نمیکنم، اما کاری داشته باشن شوهرم هم نخاد انجام بده من مجبورش میکنم که وظیفت هس باید انجامش بدی 

من پدر شوهرمو دوس دارم، خیلی محترم هس، کاری بگه انجام میدم، اما به حرفای مادرشوهرم اصلا اهمیت نمیدم ...

چقدر شبیه، دقیقا پدره آدم بهتر و سالمتریه، مامانه انگار عقده‌ای و دنبال رقابت با عروس

چقدر شبیه، دقیقا پدره آدم بهتر و سالمتریه، مامانه انگار عقده‌ای و دنبال رقابت با عروس

مادرشوهرم یه بارم شام دعوتمون نکرده، میگه خودتون بیایین، منم میگم بی دعوت برا شام هیچ جا نمیرم، اما همه زندگیش رو ریخته پای دخترش، ولی خب نمتونم که دخالت کنم و شوهرمو قدغن کنم براشون کاری انجام نده، بخدا که‌ من شام دعوتشون میکنم، دستپختمم خیلی دوس دارن برا همین غذا در حد رستوران درست میکنم، دیگه اهمیت نمیدم که اونا مارو دعوت نمیکنن، میگم عیب نداره خدا از اعمالم خوشحال بشه