2777
2789
عنوان

میخوام‌نماز بخونم ولی چند نفر هی مسخرم میکنن😶😑

| مشاهده متن کامل بحث + 820 بازدید | 103 پست

عزیزم خدا تو رو دوست داره 

اونی ک‌ مسخره ت میکنه حتما روح و روانش مشکل داره ... ب چشم یه بیمار ببینش و بهش توجهی نداشته باش خودش ضایع میشه می‌ره پی کارش

همه ما این روزها رو گذروندیم 

سخته اما شیرینه 

ارزش داره!!! 

نمیدونم نمیتونم خیلی امتحان کردم

چجوری امتحان کردید؟ 

چه مدت؟ 

اخه خیلی حیفه از راه رسیدن به هدف اصلی زندگی خودتون رو محروم کنید🥲

وزن اولیه:95.400💙هدف اول:90 ✅💛 هدف دوم:85💚 هدف سوم:77💗وزن فعلی:87.500💜

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شما هم بخاطر نخوندشون مسخرشون کن😂ولی عزیزم بخاطر بقیه ترکش نکن ارامش میگیری وقتی خوندی...وقتی هم ای ...

انشالله ک ارزوت بشه زندگیت❤️

اره واقعا

اصلا اعصابم‌ارومه

❤️‍🔥اصن زن بهرامممم💍 😁  به نام خدایی که بهرام را افرید 😂🤚❤️  قشنگتر از چشات کجاست بگو برم‌بجورم🥺  

کاری که دلت میخواد و بهت ارامش میده انجام بدهحالا چند بار هم مسخره کنن وقتی ببینن شما واکنش نشون نمی ...

درسته

❤️‍🔥اصن زن بهرامممم💍 😁  به نام خدایی که بهرام را افرید 😂🤚❤️  قشنگتر از چشات کجاست بگو برم‌بجورم🥺  

کاری که دلت میخواد و بهت ارامش میده انجام بدهحالا چند بار هم مسخره کنن وقتی ببینن شما واکنش نشون نمی ...

درسته

اونا به من خندیدن چون من متفاوت بودممن به اونا خندیدم چون مثل هم بودن سعی کن حس بد رو دور کنی از خود ...

خدا خیرت بده

مرسی ازت

عزیزم خوبی ؟؟؟نمیدونم میشناسیم یا نه🥰اولا اعتماد به نفستو بالا ببردوما باورتو وایمانتو قوی کن تا با ...

مرسی ازت مرسی😍🥺❤️