2777
2789
عنوان

میخوام‌نماز بخونم ولی چند نفر هی مسخرم میکنن😶😑

| مشاهده متن کامل بحث + 829 بازدید | 103 پست
کارت درسته.به خودت اعتماد داشته باش و به خدا توکل کن .اشتباهی نمیکنی که بخوای پنهان کنی یا خجالت بکش ...

مرسی

❤️‍🔥اصن زن بهرامممم💍 😁  به نام خدایی که بهرام را افرید 😂🤚❤️  قشنگتر از چشات کجاست بگو برم‌بجورم🥺  

بهترین کارو میکنی که نماز میخونی به حرف بقیه اصلا توجه نکن کسی که باید بهت نگاه کنه وخوشش بیاد خداست ...

فدات بشم

مرسی ارت

❤️‍🔥اصن زن بهرامممم💍 😁  به نام خدایی که بهرام را افرید 😂🤚❤️  قشنگتر از چشات کجاست بگو برم‌بجورم🥺  

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم خدا تو رو دوست داره اونی ک‌ مسخره ت میکنه حتما روح و روانش مشکل داره ... ب چشم یه بیمار ببینش ...

فدات بشم‌

مرسی ازت

منم پنج ساله دارم میخونم ❤️قبلا فقط ماه رمضون میخوندم همسرم هم منو دید اونم الان میخونه مرتب البته آ ...

خداروشکر

خیلی عالیه ،بخون ادامه بده،قایمکی فوقش بخون،نماز ربطی به باحجاب و بی حجاب نداره،مثل حرم امام حسینه،پ ...

مرسی ازت

اتفاقا اونایی که نماز نمیخونن باید خجالت بکشند نه شما. چطور ممکنه به دستور واضح این خدای مهربون و قد ...

😍😍😍😍قربونت برم

شما بخونین و آخرت رو برای بقیه خراب نکنین. خدا مهمه و خیر و سعادت دنیا و آخرت خودتون.اونا هم شاید با ...

مرسب از وجودت

ببین عزیزم شما وقتی نماز بخونی داری با خدا حرف میزنی یعنی بنده خدا بالاتره ؟ب اون ارامشش فکر کن اتفا ...

مرسی  از حرفات