2777
2789
عنوان

میخوام‌نماز بخونم ولی چند نفر هی مسخرم میکنن😶😑

| مشاهده متن کامل بحث + 829 بازدید | 103 پست

اتفاقا اونایی که نماز نمیخونن باید خجالت بکشند نه شما. چطور ممکنه به دستور واضح این خدای مهربون و قدرتمند عمل نکرد و تسلیمش نشد؟!

من عاشق خدام و روزم رو با سلام خدا شروع میکنم وقتی تو سلام نماز میگه السلام علینا یعنی به خود خود من سلام میده و منم میگم قربونت برم خداجونم سلام.

شما بخونین و آخرت رو برای بقیه خراب نکنین. خدا مهمه و خیر و سعادت دنیا و آخرت خودتون.
اونا هم شاید با نمازخون شدن شما تشویق بشن که در این صورت ثواب نماز شما هم چند برابر میشه که وسیله تشویق بقیه هم شدین.

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحه‌خوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال 1400 اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من خیلی دوست دارم. ولی بدبختی وسواس میگیرم. برای هرنماز میرم حموم. چند بار وضو میگیرم 🤦‍♀️

روزی یه دونه انار کامل بخور به مدت چهل روز. وسواست درمان میشه.

از طرفی چون الان وسواس دارید،پس همه چی برای شما پاکه. با یه بار وضو،راحت نمازت رو بخون و اصلا حموم نیاز نیست‌.

سختمه

ببین عزیزم شما وقتی نماز بخونی داری با خدا حرف میزنی یعنی بنده خدا بالاتره ؟ب اون ارامشش فکر کن اتفاقا بخون بقیه هم یاد بگیرن الان تقلید کور کورانه از هم میکنن فک میکنن نماز نخونن با کلاسن اتفاقا خیلی هم بی کلاسن

میشه لطفا صلوات مهمونم کنید
منم پنج ساله دارم میخونم ❤️قبلا فقط ماه رمضون میخوندم همسرم هم منو دید اونم الان میخونه مرتب البته آ ...

عزیزم میشه کمکم کنی؟ وای من همسرم حیلی نماز خون بودمن احمق کاهل بودم و نمیخوندم و الان روش اثر گذاشتم البته میخونه ولی یکی در میون شد. من احمق روش اثر گذاشتم الان عذاب وجدان دارم و شروع کردم به نماز خوندن. یعنی رو همسزم اثر میذارم؟ 

روزی یه دونه انار کامل بخور به مدت چهل روز. وسواست درمان میشه.از طرفی چون الان وسواس دارید،پس همه چی ...

دیونه شدم الان چند ساله حسرتشو دارم مثل بقیه بتونم نماز بخونم  . همش با خودم میگم  من که میخونم باید جوری بخونم که حتما قبول باشه  نکنه لباسم کثیف باشه  🥲🥲

.
دیونه شدم الان چند ساله حسرتشو دارم مثل بقیه بتونم نماز بخونم . همش با خودم میگم من که میخونم باید ...

اتفاقا الان شما با لباس کثیف نماز بخونی، ثوابت بیشتره چون روی نفست پا میذاری. من خودم کاملا درکتون میکنم که میگم.

خوردن انار رو فراموش نکن. الانم فصلشه،چهل تا بخر و بخور. توکل بر خدا‌.

وقتی یه مدت مدام بخونی ، هم برای خودت و هم دیگران عادی میشه . در ضمن مگه کسی جرات داره اونیکه می‌ره ...

مرسی ازت

❤️‍🔥اصن زن بهرامممم💍 😁  به نام خدایی که بهرام را افرید 😂🤚❤️  قشنگتر از چشات کجاست بگو برم‌بجورم🥺  

اسمش هست میل به پیوستن به اجتماعکه تو تکامل ما چون باعث امنیت بیشتر هست به وجود اومدهولی نقطه ضعفش ه ...

دقیقا

❤️‍🔥اصن زن بهرامممم💍 😁  به نام خدایی که بهرام را افرید 😂🤚❤️  قشنگتر از چشات کجاست بگو برم‌بجورم🥺  

عزیزم میشه کمکم کنی؟ وای من همسرم حیلی نماز خون بودمن احمق کاهل بودم و نمیخوندم و الان روش اثر گذاشت ...

آره رفتار دیگران رو آدم تاثیر میزاره به مرور زمان  شما که سفتو سخت بگیری اونم راه میوفته دوباره  

قبلا میگفتن یه زمانی خواهد شد که نگه داشتن دین مثل نگه داشتن آهن گداخته توی دست خواهد بود.الان دقیقا ...

حق++++

عزیزم پیامبر رو هم مسخره میکردن بهش میگفتن دیوانه شدی ولی الان بعد هزار سال مشخص شد راه کی درست بوده ...

حق+++

خوشبحالت عزیزم که خدا بهت توجه کرده تا باهاش صحبت کنینماز خوندن لیاقت میخوادو چه خوب که تحت تاثیر حر ...

محتاجیم به دعا

مرسی عزیزم

منم قبلا مثل تو بودم یواشکی نماز میخوندمولی الان عادت کردم هر جا که باشم نماز میخونم

چقدر خوب

رو عقایدت بمون ..سعی کن وقتی مسخره می‌کنن با خنده ردش کنی بره .جوری رفتار کن که حرفاشون برات مهم نی ...

محتاجیم