2777
2789
عنوان

بیاین یه سوال ازم بپرسین منم یه سوال از شما بپرسم🎀

| مشاهده متن کامل بحث + 149 بازدید | 54 پست
ینی موافق نیستی ک کره ای ها همشون شبیه همن😭😂

موافقم ولی خیلی کیوتنن😭😂

خدای خوبم در جستجوی آنچه برایم مقدر نکرده‌ای، خسته‌ام مکن...»🌱کاربری دست دونفره قابل توجه کارآگاه های سایت🫠

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اینکه آدم های مورد علاقم از دنیا برن و من زنده باشم:)دوتا از ویژگی های بد اخلاقیت؟

نمیتونم ابراز علاقه کنم ب کسایی ک عاشقشونم.

آدمارو راحت از زندگیم حذف میکنم.

مشاوری،سال کنکور مدرسه بریم؟

یا برای همیشه زندگی کن یا سعی کن بمیری..!
اها چون گفتم چکاره ای گفتی مشاور😂🥲

خب تو فرهنگیان

رشته مشاوره خوندم😂

مُشاور کنکور و مدرسه❤️رتبه ۳ رقمی کنکور و دانشگاه فرهنگیانی بودم🌝 خودتو زندگی کن🎀اللهم عجل لولیک الفرج 😍

نمیتونم ابراز علاقه کنم ب کسایی ک عاشقشونم.آدمارو راحت از زندگیم حذف میکنم.مشاوری،سال کنکور مدرسه بر ...

دومیه رو منم دارم و بنطر خودم جزو ویژگی های خوبمه

مُشاور کنکور و مدرسه❤️رتبه ۳ رقمی کنکور و دانشگاه فرهنگیانی بودم🌝 خودتو زندگی کن🎀اللهم عجل لولیک الفرج 😍

نمیتونم ابراز علاقه کنم ب کسایی ک عاشقشونم.آدمارو راحت از زندگیم حذف میکنم.مشاوری،سال کنکور مدرسه بر ...

بستگی ب مدرسه و دبیرات داره

دومیه رو منم دارم و بنطر خودم جزو ویژگی های خوبمه

نمیدونم بعضی مواقع منم بنظرم خوبه ولی خیلی از آدمای دور و برمو برا همین ویژگیم حذف کردم.

یا برای همیشه زندگی کن یا سعی کن بمیری..!
نظرت در مورد رابطه قبل ازدواج

تا ابد باهاش مخالفم

توچی؟

نظرت در مورد رابطه قبل ازدواج

دوس داری شوهرت چی کاره نباشه؟

کاری از نظر بقیه خوبه ولی تو بدت میاد

مثلا من پزشک😂