2777
2789
عنوان

بیاین یه سوال ازم بپرسین منم یه سوال از شما بپرسم🎀

| مشاهده متن کامل بحث + 149 بازدید | 54 پست
نظرت راجب مهاجرت؟

هم دوس هم ندوس

مرد رویاهات شبیه کدوم آدم معروفه؟

مُشاور کنکور و مدرسه❤️رتبه ۳ رقمی کنکور و دانشگاه فرهنگیانی بودم🌝 خودتو زندگی کن🎀اللهم عجل لولیک الفرج 😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چه ماهی به دنیا اومدی

دی

تاحالا به پارتنرت دروغ گفتی؟

مُشاور کنکور و مدرسه❤️رتبه ۳ رقمی کنکور و دانشگاه فرهنگیانی بودم🌝 خودتو زندگی کن🎀اللهم عجل لولیک الفرج 😍

هم دوس هم ندوسمرد رویاهات شبیه کدوم آدم معروفه؟

چا اون وو (کره ایه🥲🥲)

خدای خوبم در جستجوی آنچه برایم مقدر نکرده‌ای، خسته‌ام مکن...»🌱کاربری دست دونفره قابل توجه کارآگاه های سایت🫠

لالا دارم 😂روز مورد علاقت تو هفته؟

شنبه رو خیلی دوست دارم شروع دوباره اس 

یادتون باشه هیچ وقت تخمدان دنبال اسپرم نمیوفته! اسپرمه که خودشو به تخمدان میرسونه 😉 پس دنبالش نیوفت 🙂خداوکیلی رعایت نکنی رعایت نمیکنم من با هرکس مثل خودشم حالا خود دانی ❤️
فیروده ای چرا آره چرا نه

آره چون ک از اینجا و محدودیت هاش و وضعبت نامناسب اقتصادی رها میشم

نه بخاطر اینکه دلم‌نمیخواد تو یه کشور غریب زندگی معمولی داشته باشم

ترجیح میدم تو ایران پولدار باشم

تا تو خارج ،معمولی

بزرگترین ترست؟

اینکه آدم های مورد علاقم از دنیا برن و من زنده باشم:)

دوتا از ویژگی های بد اخلاقیت؟

شنبه رو خیلی دوست دارم شروع دوباره اس

حالا من روز شنبه رو آف کردم

سرکار نرم

بفهمن رئیس کیه🤣🤣

چا اون وو (کره ایه🥲🥲)

ینی موافق نیستی ک کره ای ها همشون شبیه همن😭😂

حالا من روز شنبه رو آف کردمسرکار نرمبفهمن رئیس کیه🤣🤣

سخته برات 😂😂 البته میدونی آدم جمعه می خوابه دلش می خواد شنبع هم بخوابه 

ولی من عاشق شنبه ام 

یادتون باشه هیچ وقت تخمدان دنبال اسپرم نمیوفته! اسپرمه که خودشو به تخمدان میرسونه 😉 پس دنبالش نیوفت 🙂خداوکیلی رعایت نکنی رعایت نمیکنم من با هرکس مثل خودشم حالا خود دانی ❤️
اینکه آدم های مورد علاقم از دنیا برن و من زنده باشم:)دوتا از ویژگی های بد اخلاقیت؟

عصبیم و بی نهایت غرغرو😑

بهترین جمله ای که شنیدی؟

"بهبود نیافتم فقط همه چیز را با خوابی آشفته پشت سر گذاشتم!..🖤" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱