2777
2789

من یکی رو دوست دارم اون طرف خونه نداره بد دوستم با  یکی تو رابطه هست اون خونه داره همه چی داره هعی پز روست پسرش میده میگ فلان فلان ببین شب تا صبح فقد از اون تعریف میکنه بد میگ اشتباه میکنی باهاش هستی ، فقد میخاد جدامون کنه نمیدونم چرا ، درصورتی ک دوست پسرم انقدر منو جلو همه بالا برد انقدر جلو بقیه بهم توجه کرد واسم بهترین تولد گرفت،  باز میاد پز دوست پسرش میده میگ منتظرم دوست پسرم زمین بفروشه  برام ماشین بخره بد میگ اشتباه خیلی میکنی با این ازدواج میکنی مال من خیلی خوبه همه چی داره ، من واقعا دلم میشکنه

بگو مگه همش پوله،تازه اگه تلاش کنه و یه شعل خوب پیدا کنه میتونه اونو هم بدست بیاره،پس بهش بگو کمتر فشار بخور.

هرچیزی که درونِ توست زیباست ، حتی تلاش‌هایِ ناموفقت برای پنهان کردنِ غم‌هات🌱"...شاد باش و از تموم لحظه های زندگیت چه تلخ چه شیرین لذت ببر،زندگی بی ارزش تر و کوتاه تر از اونیه که بخوای غمگین بمونی -_•" 
بگو مگه همش پوله،تازه اگه تلاش کنه و یه شعل خوب پیدا کنه میتونه اونو هم بدست بیاره،پس بهش بگو کمتر ف ...

میگم میگ تو این این دوره فقد پول ، واقعا بعضی از پسرا حق دارن ک میگن دخترا آهن پرستن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

میگم میگ تو این این دوره فقد پول ، واقعا بعضی از پسرا حق دارن ک میگن دخترا آهن پرستن

میدونی هر کسی یه معیاره ها ملاک هایی داره...دوستت هم حتما جزو اون افرادیه که همه چیزو تو پول میبینه برا همین انقد روش فوکوس کرده

هرچیزی که درونِ توست زیباست ، حتی تلاش‌هایِ ناموفقت برای پنهان کردنِ غم‌هات🌱"...شاد باش و از تموم لحظه های زندگیت چه تلخ چه شیرین لذت ببر،زندگی بی ارزش تر و کوتاه تر از اونیه که بخوای غمگین بمونی -_•" 
مگه همچی پوله خیلیا هستن دروغ میگن دوست پسرمون اینو داره اونو داره بعد کم کن متوجه میشی هیچی نداره😂 ...

واقعا هم من میخام فقد آرامش داشت باشم ولی اون یکسره میگ دوست پسرم اینطوری این‌طوری ولی ناله میکنه همیشه از اجاره خونه منم گفتم تو ک دوست پسرت پولدار دیگ چرا ناله میکنی میگه میده ولی ن اونقدر