2777
2789
عنوان

قبلا پزشکی قبول شدن سخت تر بوده نسبت به الان

| مشاهده متن کامل بحث + 563 بازدید | 84 پست
من دندون دیدم ۸۰۰۰ پردیس بوده سال۴۰۲پزشکی ک لولش پایین تره ینی با ۶۰۰۰ نمیاره؟۸۰۰۰ ک میگم دیدماا از ...

اون به احتمال زیاد یه سهمیه ی ۵ یا ۲۵ درصدم داشته 🙃چون اونایی که سهمیه ی دارن هم رتبه ی سهمیه بهشون میدن هم ۵ درصد یا اون یکی ،بعضی جاها مثل قلمچی اون رتبه ی منطقه شون رو میزنه ...

🤍🩶🖤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

رتبه نهایی ۸۰۰۰

امکان ندارها اکه منطقه باشه با این رتبه دندون بیاره با رتبه خیلی کمتر از این نیاوردن امسال خیلی کممممم

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
به نظرتون ثبت نام توی کلاس های اساتید معروف نتیجه میده ؟

ببین گل دختر اگه هدفت جدیه

اینحوری ک معلومه سوال های زیادی توی ذهنته 

پس بهتره از یه کنکوری که نتیجه گرفته یا مشاوری که پولکی نباشه و درست راهنماییت کنه کمک بگیری

رقبای تو کسایی نیستن که توی نینی سایت باشن

کسایین که سرشون توی کتابه

پس از تجربه آدمایی ک تلاشگر و خیلی درسخون بودن باید استفاده کنی

هر چقد در توانته نمیگم روزی ۱۲ ساعت بخون ولی به امید سال آخرم نشین تابستونم از دست نده من اشتباه کرد ...

ممنون از  لطفتون 

انشالله که امسال قبول میشین 

جسارتا هدفتون کدوم رشته است