2777
2789
عنوان

قبلا پزشکی قبول شدن سخت تر بوده نسبت به الان

| مشاهده متن کامل بحث + 563 بازدید | 84 پست
تاثیر سهمیه زیاده ولی ادمی که انقدر وضعش خرابه با سهمیه هم ننیتونه چیزی بیاره

واقعا ؟ 

من توی اینترنت دیدم طرف همه درصداش منفی و زیر ۲ بود دندون روزانه تبریز اورده بود ۲۵ درصد سهمیه 

بستگی داره به نسبت چه سالی حساب کنین، به نسبت ۳۰ سال پیش ظرفیت همه رشته‌ها و دانشگاه‌ها زیاد شده ولی ...

ظرفیت پزشکی ۹۷، ۳۰۰۰ نفر

ظرفیت پزشکی ۱۴۰۳، ۱۴۰۰۰ نفر!

ظرفیت پزشکی ۱۴۰۴، ۱۶۰۰۰ نفر!!

همه دانشگاه ها هر سال افزایش ظرفیت دارن دانشگاه تهرانم استثنا نیست.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

واقعا ؟ من توی اینترنت دیدم طرف همه درصداش منفی و زیر ۲ بود دندون روزانه تبریز اورده بود ۲۵ درصد سهم ...

نه امکان نداره احتمالا فیک بوده 

من دوستم سهمیه ۲۵ درصد داشت درسمشم بد نبود 

ولی پزشکی و دندون نیاورد

انصاف نباشد که من خستهِ رنجور پروانه او باشم و او شمع جماعت

نه امکان نداره احتمالا فیک بوده من دوستم سهمیه ۲۵ درصد داشت درسمشم بد نبود ولی پزشکی و دندون نیاورد

خوب خدارو شکر چون این بی سوادا دکتر بشن پس فردا مریض هم نمی تونیم بشیم 

سهمیه همیشه بوده مهم تعداد افرادیه که با سهمیه وارد میشن، که یه سیر صعودی دارهباشه حق با شماست

سیر صعودی ش از کجا اومد😂

یه سهمیه ۲۵ درصد داریم یه ۵ درصد

۳۰ درصد دانشگاه با سهمیه پر میشه

همیشه همین بوده خب

حالا انگار ثابت بشه سخت تره یا آسون تر به من چیزی میرسه😂

بیخیال خواهر

سیر صعودی ش از کجا اومد😂یه سهمیه ۲۵ درصد داریم یه ۵ درصد۳۰ درصد دانشگاه با سهمیه پر میشههمیشه همین ...

جدیدا یه چیزی پخش شد که ۷۵ درصد پزشکی تهران با سهمیه پر میشه به نظرتون واقعیه 

ظرفیت پزشکی ۹۷، ۳۰۰۰ نفرظرفیت پزشکی ۱۴۰۳، ۱۴۰۰۰ نفر!ظرفیت پزشکی ۱۴۰۴، ۱۶۰۰۰ نفر!!همه دانشگاه ها هر س ...

دوست عزیز برو ظرفیت تعهد و غیرتعهد رو محاسبه کن برای هرسال، ببین چقدر از افزایش ظرفیت برای تعهدیه

شما فکر میکنی یه دانشگاه مثلا ۱۰ سال پیش رتبه زیر ۱۰ میگرفته، الان رتبه ۸۰۰

سیر صعودی ش از کجا اومد😂یه سهمیه ۲۵ درصد داریم یه ۵ درصد۳۰ درصد دانشگاه با سهمیه پر میشههمیشه همین ...

نه عزیزم اتفاقا اون ۳۰ درصد به اسمه😂 شما یه پرس‌وجویی کنی توی دانشگاهتون یا دانشگاه‌های دیگه، متوجه میشی خیلی خیلی بیشترن از ۳۰ درصد

به علاوه سهمیه هیئت علمی و ...

دوست عزیز برو ظرفیت تعهد و غیرتعهد رو محاسبه کن برای هرسال، ببین چقدر از افزایش ظرفیت برای تعهدیهشما ...

همچین چیزی نگفتم

ولی امسال رتبه ۲۰۰ منطقه ۱ پزشکی تهران قبول شد

چندسال پیش این رتبه به زور دانشگاه ایران قبول میشد

صرفا حرفم اینه با این افزایش ظرفیتای بی منطق پزشکی دیگه آینده ای نداره تو ایران.