2777
2789
عنوان

آقایون سایت بیاین توروخدا بگید چیکار کنم با این آدم 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 192 بازدید | 27 پست
خب عزیزم مانع خانوادت شو و به شوهرتم‌ اخطار بده بگو بمن ربطی نداره برای خودت مشکل درست می‌کنی و از خ ...

اون نمیگیره خانوادم میدن چون نمیتونن ببینم من تو فشارم 

مباش در پی آزار و هرچه خواهی کن  که در شریعت ما غیر از این گناهی نیست         « حافظ »      دروغ میگن زمان حلش می‌کنه ... زخم کهنه بعد از دوباره باز شدن؛ عفونت بیشتری داره 🙂 مگه پیتزایی که فکر می‌کنی میتونی خوشحالم کنی ؟؟؟؟🙄🍕لطفا در تاپیک های روانشناسی ؛ آشپزی ؛ کتاب ؛ ورزش؛ و آموزنده تگ بفرمایید 😘

به خانوادت مخفیانه بگو ازش حمایت مالی نکنن حتی اگه رو هم انداخت بعد بگو پدرت زنگ بزنه محترمانه بگه پ ...

پدرم ۳۰۰ میلیون سرمایش و داده همسرم باهاش کار راه انداخت 

هعیییییی خدا 

نمیدونم چرا اینقدر دلم شکسته

مباش در پی آزار و هرچه خواهی کن  که در شریعت ما غیر از این گناهی نیست         « حافظ »      دروغ میگن زمان حلش می‌کنه ... زخم کهنه بعد از دوباره باز شدن؛ عفونت بیشتری داره 🙂 مگه پیتزایی که فکر می‌کنی میتونی خوشحالم کنی ؟؟؟؟🙄🍕لطفا در تاپیک های روانشناسی ؛ آشپزی ؛ کتاب ؛ ورزش؛ و آموزنده تگ بفرمایید 😘

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فکر نکنم دیگه پس بده،از این به بعد به خانوادت بگو دیگه هیچی به این آدم قرض ندن اگه طلایی چیزی داری ب ...

آدم بدی نیست پس میده ... قبلی هارو پس داده 

ولی این مدت بقیه براش تو الویتن اصلا براش مهم نیست ابروی خودمو و خودش داره پیش خانوادم می‌ره ...

فکر نکنم دیگه پس بده،از این به بعد به خانوادت بگو دیگه هیچی به این آدم قرض ندن اگه طلایی چیزی داری ب ...

با این نظر موافقم . طلا اگر داری جلو چشم شوهرت بفروش و قرض رو پس بده و دیگه برای رفع مشکلات مالی شوهرت از خانواده ات کمک نگیر حتی ضامن نشن براش 

این نیز بگذرد .....
برام خیلی سوال شده چرا با همچین پسری ازدواج کردی کلا؟

چمیدونستم اینطوریه 

وضع مالی رو مگه میشه متوجه نشی ار همون اولپسره بی پوله واقعا

بی پول نبود آنچنان  ولی شغل که عوض کرد کلا شد صفر کیلومتر مشکلاتمون

فکر کنم از ا ن خونواده هان که حرف اول و اخرو تو وجودشون پول میزنه چون تنگ نظرن و گشاد البته همیشه هم لنگ ی قرون دوهزارن. بزرگترین اشتباهت این بوده از خونوادت پول قرض گرفتی.  شوهرتم احتمال تو شرایط بدیه. ولی دیگه بهیچ وجه از اینکارا نکن دختر.چرا باید ساپورتش کنید  بحث پولش نیست. بحث اینه که تبدیل میشه به ی ادم اویزون و سو استفاده گر

فکر کنم از ا ن خونواده هان که حرف اول و اخرو تو وجودشون پول میزنه چون تنگ نظرن و گشاد البته همیشه هم ...

اره آفرین دقیقا 

همیشه خدا لنگ هستن ... پدر شوهرم حقوقش خوبه ولی همیشه لنگن ...

خانوادم خودشون قرض می‌دن که تحت فشار نباشیم بیشتر بخاطر من 

چیکار کنم من با این زندگی 

اره آفرین دقیقا همیشه خدا لنگ هستن ... پدر شوهرم حقوقش خوبه ولی همیشه لنگن ...خانوادم خودشون قرض می‌ ...

اینکارو نکن. من ضربشو خوردم که الان میگم خومواده همسرم ادمای خوبین ولی بشدت زبون بازن بحث پول که بشه ی قرون از دستشون در نمیاد. بعدها خودت حس بدی پیدا میکنی