2777
2789
ن دوسش ندارم ولی ازش خوشم میومد دوس داشتم باهاش ادامه بدم

به درد نمیخوره خوش اومدن

من الان هر شب بخاطر عشقم گریه میکنم کلا هر هفته۵دیقه میتونم ببینمش ی ساله که وضعم همینه ولی میدونم که منو نمی خواد از سر تا پا تفاوت داریم اون خیلی خوشگله داخل یکی از تاپیکام عکس ۱۳سالگیشو گذاشتم ببینش

متولد ۸۴هستم نه ۹۰🌱تا خودم نگفتم لایک نکن🌱ما از نسل کوروش بزرگ هستیم نه اعراب پس اصلیت و دین  خودتونو فراموش نکنید(چو روزی مرا عمر پایان رسید. زمانی که جانم ز تن پر کشید. نه تابوت باید مرا بر بدن. نه با مومیایی کنید ام کفن. که هر بند این پیکرم بعد از این. شود جزوی از خاک ایران زمین) 🌱                      کوچه دیاگون. سکوی نه و سه چهارم. هاگوارتز. گریفیندور

منم مثل خودتم ولی خوب شد بهت گفت چون اگه نمیگفت و بعد از ازدواج خدایی نکرده بیماری مقاربتی ازش میگرف ...

بیماری ک ولش من کلا کارم ب تیمارستان میکشه بخدا خو اگرم بودی نباید بگی من خیلی بدبینم بخاطر ضربه بدی ک توی گذشتم خوردم کلا شکاکم الان نیاز دارم یکی بیاد ک عاقل باشه و متعهدو عاشق   بزار بره بمیره من نمیتونم کنار بیام با این کارش 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

به درد نمیخوره خوش اومدنمن الان هر شب بخاطر عشقم گریه میکنم کلا هر هفته۵دیقه میتونم ببینمش ی ساله که ...

خاهر منم عاشقم از عشقم جدا شدم اون اگر بدترین ادم دنیام بود بازم کنج دلیم بود  ولی خدایی رابطه جنسی نداشت با کسی  ولی این ادم پرو  صداقت نداشت بیشعور بود ولی خوب شد گفت زودتر گداشتمش کنار

بستگی داره

اگه با رل فابش بوده باشه و مثلا با یکی دو تا دوس دختر اوکیه برام

ولی روابط وان نایت و صیغه ساعتی و روابط بی تعهد زیاد نه

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍👩‍❤️‍👨
بستگی دارهاگه با رل فابش بوده باشه و مثلا با یکی دو تا دوس دختر اوکیه برامولی روابط وان نایت و صیغه ...

خاهری زنا کرده من درسته ادم زیاد مذهبی نیستم ولی اصلا  نمیتونم با زنا کنار بیام من یه ادمیم تا بایکی بخام اشنا بشم خودم در مورد گذشتش با تحقیق میفهممم چجور ادمیه خودمم دوست پسر یکی دوتا داشتم ولی زنا اخه من از شکاکی بعدش دیونه میشم  امروز میگع با قبلی از عقب بودم فردا بمن میگه از عقب بده  پدرسگوووو

خاهری زنا کرده من درسته ادم زیاد مذهبی نیستم ولی اصلا نمیتونم با زنا کنار بیام من یه ادمیم تا بایکی ...

ببین خب گذشته اس اینا

نمیشه هم تغییرش داد

منم روابط زیادو بدم میادا

همسر خودمم که باکره بود

ولی خب همین همسرم بهم میگف من یه رابطه ای داشتم من چیزی نمیگفتم بهش و میبخشیدم

اما روابط متعددو آره بدم میومد

بعدم این که مرد ببخشید رابطه از عقب بخواد یا رابطه رو به سبک خاصی دوس داشته باشه الزاما به این چیزا نیس.ممکنه صرفا علاقش باشه.

ببین خب گذشته اس اینانمیشه هم تغییرش دادمنم روابط زیادو بدم میاداهمسر خودمم که باکره بودولی خب همین ...

با دختره بوده اول میگف فقد خاستگارش بودم و خانوادش جواب رد دادن اما حالا میگه تو ماشین باهاش از عقب.. داشتم منم خیلی بدم اومد ببین منم مریم مقدس نیستم حتی عقد بودم جدا شدم توی نامزدی اما کارش بنظزم صداقت نبود کاش بهم نمیگفت من اصلا دوست ندارم در مورد گذشت همسر ایندم بدونم چون خیلی حساسم

چرا من نمیتونم اصلاااااا قبول کنم؟ 😭😭😭😭

نمیدونم

هرکی یه مدله

ولی خب در کل من باشم روابط کم رو میبخشم

اما لاشی گری و روابط متعددو نه

اما بازم بستگی به شخصیت پسره داره و عقایدش

نمیگم زنا چیز عادی ایه ها،میگم یه جاهایی زن و مرد میتونن همو ببخشن.شما فرض کن پسره ایده آله،ولی حالا رابطه داشته تو گذشته.خب گذشته رو میشه کاری کرد؟نه.

طرفو یا باید بپذیری یا ول کنی.

با دختره بوده اول میگف فقد خاستگارش بودم و خانوادش جواب رد دادن اما حالا میگه تو ماشین باهاش از عقب. ...

منم نظرم اینه که طرف نگه بهتره

یه چیزایی واقعا نباید گفته شه

ولی خب منم بودم بدم میومد🤣🤣چون این رابطه فاب نبوده،آقا بکن دررو تشریف داشتن.

نمیدونمهرکی یه مدلهولی خب در کل من باشم روابط کم رو میبخشماما لاشی گری و روابط متعددو نهاما بازم بست ...

ایده ال نیس برام بدبخت از هر نظر بمن نمیاد حتی دوسشم ندارم فقد یه گزینه بود برام منم کات کردم