2777
2789

قبلا داشته باشه ولی به من خیانت نکنه اوکیه و اینکه باید تا داشته باشم تا برم تو رابطه حالا چه رابطه داشته باشه چ نه

متولد ۸۴هستم نه ۹۰🌱تا خودم نگفتم لایک نکن🌱ما از نسل کوروش بزرگ هستیم نه اعراب پس اصلیت و دین  خودتونو فراموش نکنید(چو روزی مرا عمر پایان رسید. زمانی که جانم ز تن پر کشید. نه تابوت باید مرا بر بدن. نه با مومیایی کنید ام کفن. که هر بند این پیکرم بعد از این. شود جزوی از خاک ایران زمین) 🌱                      کوچه دیاگون. سکوی نه و سه چهارم. هاگوارتز. گریفیندور

شاید این حرفو زده منظورش اینه از شما هم رابطه میخاد

ن بابا میدونه من اونجور دختری نیستم با یه دختری دوسال پیش بوده خیلیم همو میخاستن بعدم گفت رابطه ام داشتن منم بی مقدمه کات کردم 😑😐

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من اصلا نمیتونم کنار بیام طبیعیه؟

دوسش داری؟ 

متولد ۸۴هستم نه ۹۰🌱تا خودم نگفتم لایک نکن🌱ما از نسل کوروش بزرگ هستیم نه اعراب پس اصلیت و دین  خودتونو فراموش نکنید(چو روزی مرا عمر پایان رسید. زمانی که جانم ز تن پر کشید. نه تابوت باید مرا بر بدن. نه با مومیایی کنید ام کفن. که هر بند این پیکرم بعد از این. شود جزوی از خاک ایران زمین) 🌱                      کوچه دیاگون. سکوی نه و سه چهارم. هاگوارتز. گریفیندور

خیلی بستگی داره به چیزای مختلف.به اینکه شخصیتش چجوری باشه، چجوری از تجربه‌اش یاد کنه.در کل برام کنسل ...

من کنسل کردم اصلا نمیتونم کنار بیام با این قضیه

خب کاری بدی نکرده که صداقت داشته اول رابطهاما این دیگه به شما و اعتقاداتشون بستگی داره که باهاش اد ...

من خیلی شکاکم اینم گفت بدتر شدم کلا بوسیدم گذاشتمش کنار اصلا نمیتونم کنار بیام

ن ولی قصدمون ازدواج بود خاستگار بود

پس ولش کن 

اگه دوسش داشتی باهاش راحت کنار میومدی

بحث بهداشتی یه طرف بحث شخصیت ادم یه طرف وقتی میگه من قبلا رابطه جنسی داشتم میتونیم اینجوری تحلیل کنی ...

ببین طرف اگه رابطه هم داشته باشه قبلا نباید ب کسی ک ازش خاستگاری کرده  بیاد بگه من خودم ترجیح میدم از گذشته هیچی ندونم چون اگه بدونم خیلی شکاک میشم کارم ب تیمارستان میکشه