خواهر شوهرم دیروز زایمان کرده امروز آوردنش خونه؛ شوهرش یه دسته گل خیلی خوشگل با یه انگشتر بزرگ براش خرید و آورد 😔 یاد خودم افتادم که دو تا بچه به دنیا آوردم شوهرم هیچی برام نخرید، تازه حقوق شوهر خواهرشوهرم خیلی خیلی کمه 😔😭😔 بخدا حسودیم نمیشه غصه میخورم برای خودم که حتما خودمو کم ارزش نشون دادم 😔😭😭😭😭
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
چی بگم والا! یه خورده بیخیالی هم هست شاید اصلا اینکارا رو بلد نیست 😔 سر بچه دومم یعنی میخواست جبران ...
خب پس بزا پای همین ک بلد نیست.مردا مث ما فک نمیکنن.اون حتی ب فکرشم نمیرسه ما زنا با همین مقایسه میتونیم جقد اذیت بشیم.مردا با تلاشی ک واسه زندگی میکنن دوس داشتنشونو ب حساب خودشون نشون میدن.باور کن تعداد کمی از مردا تنها میرن طلا بخرن واسه زنشون یا سوپرایز کنن.خواسته دستبند و واست عوض کنه منتهی زمان درستو انتخاب نکرده وگرنه خواسته بهت نشون بده ک واسش مهمی دیگه ب ذهنش نرسیده تو نمیتونی همراهش بری و خودش بره بگیره بیاره واست.با این جیزا خودتو اذیت نکن
۸ سال خواهرشوهرم نشون میداد ک سوپرایز شده هردفعه شوهرش با هدیه میومد ...چن روز پیش قهر کرد اومد خونه ...
مثله خواهر شوهر من ک با گوشی شوهرش استوری عاشقانه میزاشتو خودشو تگ میکرد و همه ی ماها میدونستیم ک شوهرش اصلا ازین جیزا بلد نیست و اصلا آدمی نیست بخاد استوری این مدلی بزاره.بعد با گوشی خودش ادد استوری میکرد و قربون صدقش میرفت😂😂😂ولی واقعیت زندگیشون اینه ک هیج حسی نسبت ب هم ندارن
خب پس بزا پای همین ک بلد نیست.مردا مث ما فک نمیکنن.اون حتی ب فکرشم نمیرسه ما زنا با همین مقایسه میت ...
واقعا درست میگی همسرم خیلی خیلی زحمت میکشه برای زندگیمون البته منم کم نذاشتم اما خب منم آدمم ناراحت میشم اینا رو میبینم 😔 ممنون با حرفات یه خورده آرومم کردی 😔
۸ سال خواهرشوهرم نشون میداد ک سوپرایز شده هردفعه شوهرش با هدیه میومد ...چن روز پیش قهر کرد اومد خونه ...
وای دقیقا خواهر شوهر من ۱۵ سال نشون داد چقدر خوشبخته دو ساله طلاق گرفته فکر کن حسرت ی دسته گل که همسر من خریده داشته خودش گفت ، دلم سوخت براش ، حسرت ظاهر زندگی آدمها رو نباید خورد
گفت بابا من اصلا بلد نبودم نمیدونستم باید طلا بگیرم سر زایمان دومم هم مشکلات بزرگی پیش اومد و اون گفت من انقدر حالم بد بود و شب و روز رو نمیفهمیدم و حال خودمو هم نمیفهمیدم چطور برات کادو بگیرم
فیلمیه واسه خودش ازین کارا زیاد میکنه.سه تا بجه داره و نمیخاد جدا بشه با این جیزا میخاد ظاهر زندگیشو حداقل حفظ کنه.البته شوهرشم مقصر نیست خواهرش شوهرم خودش ب شوهرش علاقه نداره از طرفی انگار از بقیم نمیخاد عقب بمونه اینجوری با جشن تولدو آتلیه رفتنو سوپرایزای برنامه ریزی شده میخاد آبرو داری کنه