2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام شبت بخیرعزیزم خب هنوزم دیر نیستش نا امید نشو بشین برنامه ریزی کن ببین چیکار میتونی بکنی

سلام شاید اگه بچه نداشتم راحت تر میتونستم تصمیم بگیرم و جایی مشغول بشم الان اصلا شرایطش نیست 

سلام شاید اگه بچه نداشتم راحت تر میتونستم تصمیم بگیرم و جایی مشغول بشم الان اصلا شرایطش نیست

الهی عزیزم ولی خب ایشالا بچتم سر و سامون میگیره توهم یه فکری می کنی برای خودت🤩

من که مامایی می خوندم شوهرم نذاشت ادامه بدم الانم که الانه دیگه سنم گذشته هنوزم میگه وقتی من کار میکنم لازم نیست تو کار‌کنی😔💔

نا امیدنشوالانم دیرنیست....منم پارسال مثل شمابودم ولی الان به جای یکی دوتاشغل دارم...فقط استارتش سخت ...

مشکلم بیرون رفتن از خونه نیست 

دخترمو نمیتونم تنها بذارم هرروزم نمیشه گذاشت پیش کسی

الهی عزیزم ولی خب ایشالا بچتم سر و سامون میگیره توهم یه فکری می کنی برای خودت🤩من که مامایی می خوندم ...

وقتی همچنین ادعایی میکنن باید بتونن همه چیو فراهم کنن 

اشتباه بزرگی کردین بنظرم