2777
2789
عنوان

میترسم خواهر شوهر دیوونم بلایی سر نی نی بیاره

| مشاهده متن کامل بحث + 656 بازدید | 67 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دلم نمیخواد دست بزنه دلم میخواد دستشو خورد کنم

کاش مادرشوهرت بزنه دستت رو قلم کنه زدی بچه رو پر خون کردی 

تو واقعا به هیچ صراتی مستقیم نیستی 

نه حاضری محبت کنی 

نه حاضری یاد بدی 

نه حاضری معذرت خواهی کنی از بچه 

نه حاضری کاری کنی 

فقط میگه چی کار کنم 

هیچی بشین تو خونه خودت و بچه ات رو حبس کن 

اون بچه بزرگ بشه وای به حالش حتی نمی زاری بره سرسره بازی حتما می خوای بچه های مردم رو بگیری بزنی 

واقعا که 

یادتون باشه هیچ وقت تخمدان دنبال اسپرم نمیوفته! اسپرمه که خودشو به تخمدان میرسونه 😉 پس دنبالش نیوفت 🙂خداوکیلی رعایت نکنی رعایت نمیکنم من با هرکس مثل خودشم حالا خود دانی ❤️
کاش مادرشوهرت بزنه دستت رو قلم کنه زدی بچه رو پر خون کردی تو واقعا به هیچ صراتی مستقیم نیستی نه حاضر ...

فعلا که من زدم تو دهن دخترش 

بعد هم دختر خودمو میبرم بازی کنه ولی این به من چه

فعلا که من زدم تو دهن دخترش بعد هم دختر خودمو میبرم بازی کنه ولی این به من چه

بزنه دستت رو قلم کنه جیگر اون بچه خنک بشه مظلوم گیرش آوردی 

یادتون باشه هیچ وقت تخمدان دنبال اسپرم نمیوفته! اسپرمه که خودشو به تخمدان میرسونه 😉 پس دنبالش نیوفت 🙂خداوکیلی رعایت نکنی رعایت نمیکنم من با هرکس مثل خودشم حالا خود دانی ❤️

@niniyar_5    ایشون ترویج خشونت علیه کودکان دارند 

فعلا که من زدم لب بچش رو جر دادم 😁

پر از عقده ای 🤢