2777
2789
عنوان

میترسم خواهر شوهر دیوونم بلایی سر نی نی بیاره

| مشاهده متن کامل بحث + 656 بازدید | 67 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این چه طرز حرف زدنه خطرناکه خب اگه بچه از دستش بیوفته چی

دهن بچه پر خون شده بد میگی این چه طرز حرف زدنه خودتو ب یه روانپزشک نشون بدی بد نمیشه 

بچتو میتونی بدی بغلش خودتم نزدیکش باشی

باینکار فقط باعث میشی دختره از بچت ذهنیت بدی داشته باش و وقتی بزرگ شد بهش اسیب بزنه

اگه یهو چنگ بندازه تو صورتش چی ؟رفتارش غیر قابل کنترله

ناراحت نشیا اگه یهو بری تو آشپز خونه بچت یه تیکه از وسایلش بره دهنش خفه بشه دور دور از جون دور از جون 

اون موقع هم این همه شک و تردید داری 

امتحان کن اگر دیدی نه نمی تونه انس بگیره با زبون خوش بگو خاله کوچولوعه هنوز بزار بزرگ تر بشه 

یادتون باشه هیچ وقت تخمدان دنبال اسپرم نمیوفته! اسپرمه که خودشو به تخمدان میرسونه 😉 پس دنبالش نیوفت 🙂خداوکیلی رعایت نکنی رعایت نمیکنم من با هرکس مثل خودشم حالا خود دانی ❤️
شاید دستش کثیف باشه

ناراحت نشیا فقط تو نزاییدی که خب نگاه کن چشم که داری واااای 

یادتون باشه هیچ وقت تخمدان دنبال اسپرم نمیوفته! اسپرمه که خودشو به تخمدان میرسونه 😉 پس دنبالش نیوفت 🙂خداوکیلی رعایت نکنی رعایت نمیکنم من با هرکس مثل خودشم حالا خود دانی ❤️
ناراحت نشیا اگه یهو بری تو آشپز خونه بچت یه تیکه از وسایلش بره دهنش خفه بشه دور دور از جون دور از جو ...

امتحان کردم دادم بغلش یهو داشت موهاشو ناز میکرد گرفت کشید بچم غش کرد از گریه

چرا بچه رو زدی ؟ 

خدا ازت نگذره . خودت دوست داشتی یکی بچتو بزنه زمین ؟ 

باید بچه رو بلند میکردی میبردی دهنش رو نشستی یه چیز بهش می‌دادی بهش میگفتی خاله عمدی نبود . 

چه کار بدی کردی ... واقعا میگم خاک بر اون سرت.

آدم با زبون خوش با بچه حرف میزنه 

امتحان کردم دادم بغلش یهو داشت موهاشو ناز میکرد گرفت کشید بچم غش کرد از گریه

بهش یاد بده 

بگو خاله ببین این طوری 

خودت دستشو بگیر 

یادش بده 

بعدم تو که گفتی بغلش ندادی ؟؟!!