4 سالشه با مادر شوهرم تو یه واحد زندگی میکنم همش میخواد دست بکشه به موهاش منم یواشکی میزنم رو دستش یا همش میخواد بغلش کنه منم نمیدم خیلی اذیت میشم جند روز پیش دستم خورد بهش افتاد زمین دهنش پر خون شد تا مادر شوهرم بیاد فرار کردم کسی نفهمید
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اگه یهو چنگ بندازه تو صورتش چی ؟رفتارش غیر قابل کنترله
ناراحت نشیا اگه یهو بری تو آشپز خونه بچت یه تیکه از وسایلش بره دهنش خفه بشه دور دور از جون دور از جون
اون موقع هم این همه شک و تردید داری
امتحان کن اگر دیدی نه نمی تونه انس بگیره با زبون خوش بگو خاله کوچولوعه هنوز بزار بزرگ تر بشه
یادتون باشه هیچ وقت تخمدان دنبال اسپرم نمیوفته! اسپرمه که خودشو به تخمدان میرسونه 😉 پس دنبالش نیوفت 🙂خداوکیلی رعایت نکنی رعایت نمیکنم من با هرکس مثل خودشم حالا خود دانی ❤️
ناراحت نشیا فقط تو نزاییدی که خب نگاه کن چشم که داری واااای
یادتون باشه هیچ وقت تخمدان دنبال اسپرم نمیوفته! اسپرمه که خودشو به تخمدان میرسونه 😉 پس دنبالش نیوفت 🙂خداوکیلی رعایت نکنی رعایت نمیکنم من با هرکس مثل خودشم حالا خود دانی ❤️
امتحان کردم دادم بغلش یهو داشت موهاشو ناز میکرد گرفت کشید بچم غش کرد از گریه
بهش یاد بده
بگو خاله ببین این طوری
خودت دستشو بگیر
یادش بده
بعدم تو که گفتی بغلش ندادی ؟؟!!