2777
2789
خب پسر من کلا جدا گونه غدا نمیخورد کلا دهنش رو باز نمیکرد. وگرنه که غذای سفره برای بالای یک ساله و ا ...

پسر من خیلی خوش اشتهاس. اگه روزی ۱۰ بارم غذا بدم میخوره. اما من دوس ندارم زیاد تپلی بشه وزنش مناسبه. خیلی دوس داره سر سفره با ما باشه اما غذاها اغلب فلفل داره زعفرون داره آبلیمو داره چربه واسه همین زیاد بهش نمیدم

پسر من خیلی خوش اشتهاس. اگه روزی ۱۰ بارم غذا بدم میخوره. اما من دوس ندارم زیاد تپلی بشه وزنش مناسبه. ...

نوش جونش عالیه همون همون غذای خودش رو بده فلفل ییاه و زعفرون من تست کردم استفاده میکنم ولی خب کلا مصرف روغنمون کمه ابلیمو هم که اوکیه. پلو که مجازه خورشت ها این طوری مجازه. 

همتا اسم خـودمه♥

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مثلا ناهارای متنوع چیا میدی

مثلا امروز سینه مرغ با هویج رنده شده پختم. بعد پخت مرغ ریش ریش کردم برنج هم تو آب مرغ کته کردم شدم برنج و مرغ. با همین روش لوبیا پلو عدس پلو ماش پلو استانبولی میپزم. گوشت چرخ شده و هویج میپزم بعد تو آبش ماکارونی میریزم نرم بشه یه کوچولو دم بکشه میشه ماکارونی. سوپاش متنوعه. از سبزیجات زیادی استفاده میکنم. هویج سیب زمینی کدوسبز کدوحلوایی کرفس نخود فرنگی کلم بروکلی شلغم لوبیاسبز بامیه گشنیز جعفری هر بار سه چهار مدلشو میریزم. داخل سوپش بجز برنج گاهی ماکارونی یا گندم میریزم. برای گوشتش هم ماهیچه گوسفند هم مرغ هم بلدرچین و هم سینه بوقلمون میریزم.بجز اینا سبزیجاتم پوره میکنم. مثلا پوره هویج سیب زمینی و شلغم مخلوط کنی یا پوره شلغم و کدوحلوایی.

هیچ ایرادی نداره اللکی بچه رو ب غذای جدا عادت نده بدغذا میشهادویه زیاد نزن

نمیشه یه بار دادم باسنش جوش زد دکتر گفت حساسیت داده. بچه که نمیتونه قرمه قیمه اینا بخوره. سخت نیست براش؟ مثلا لپه سنگینه

منم همه اینارو میدم اما کمتر. آخه پسر من یه پیاله ماست خوری کمه براش. غر غر میکنه بیشتر میخواد. اما ...

ای خدا من بخورمش

تپل؟

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!
نمیشه یه بار دادم باسنش جوش زد دکتر گفت حساسیت داده. بچه که نمیتونه قرمه قیمه اینا بخوره. سخت نیست ب ...

وای نه توروخدا غذای سفره بهش نده بعدا معدش اسیب میبینه پرزهای روده اش ازبین میره دیدم که میگما

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!

گلم بچه ۹ ماهه رو انبه نده.انبه جز مواردی هست ک یهو الرژی میده

خودم سرم اومده ک میگم.

طبق توصیه دکترش پیش برو.

پرخوری یادش بدی، معدش گشاد میشه و‌همین عادتش میشه.

شیرینی و شوری یادش بدی همین یادش میمونه.

صبحانه/نهار/شام

قبلش شیر بدی، بعدش غذا..میانوعده هم

میگن یکی ، ولی همونم باید کم باشخ در حد ۲/۳ قاشق 

چون معده بچه سنگین ک بشه

خوابش خراب میشه

زفلاکس میشه، هضم اون مواد هم سخت مسشه

اگر خسته ای..اگر دنیا بهت سخت گرفته..اگر توی نقطه بد زندگیت هستی..و یا سختی های گذشته باعث شدی تلخ بشی.یا فکر میکنی اگر تند تیز و با توهین و تحقیر جواب بدی خیلی باحالی..در تبادل نظر با بقیه اول چند دقیقه تحمل کن.اگر جوابی ک میخوای بدی تند و تیزه ننویس..به خاطر رضایت خدا 
گلم بچه ۹ ماهه رو انبه نده.انبه جز مواردی هست ک یهو الرژی میدهخودم سرم اومده ک میگم.طبق توصیه دکترش ...

من نمیزارم پرخوری کنه اما متاسفانه خونه مادرشوهرم بریم همش دهان بچه میجنبه. یکسره این چیز اون چیز میده اثلا معده بچه به هم میریزه. چیزی هم میگم انقد بدش میاد و اوقات تلخی میکنه

فدات. ده کیلو و خورده ای. خوبه. لپ داره. بخدا الان یه یاعت نشده سوپ خورده انقد غر زد شیشه گرفت 😄

الهی عزیزم ماشالله خداحفظش کنه❤️