2777
2789
من بچم رفلاکس داشت غذا زیاد نمیخوردکلا سخت نمیگرفتن غذای سفره میدادم میان وعده سیب موز پنکک سرلاک چ ...

منم سرلاک و سیب موز و سیب گلابی و فدنی اینا میدم. ولی غذای سفره که برای بچه ۹ ماه مناسب نیست ادویه داره چاشنی داره مواد حساسیت زا

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دختر منم نه ماهشه 

صبحانه ها براش فرنی (گاهی توش نبات میریزم گاهی شیره انگور گاهی خرما گردو یا بادام )درست میکنم یا تخم مرغ 

ناهار گاهی اوقات سوپ حلیم یا پوره درست میکنم

عصرا هم میوه اب چیزی بهش میدم 

شامم هر چی برای ناهار داشت

خدایا! شاکرم که منو لایق مادر شدن دونستی🌸🤲🤰
بله عزیزم اشتباه تایپی شد. وزنش خوبه. ولی به نظرم میاد شیر زیاد میخوره. هر سه روز یه قوطی زیاد نیست؟

شیرخشک ک بدرد نمیخوره. کم کم کمش کن. وزنش بخاطر شیرخشک زیاد شده. مگه تا کی میتونی شیرخشک بدی. ب غذا عادتش بده و با غذا وزنش رو بالا ببر. 

شیرخشک ک بدرد نمیخوره. کم کم کمش کن. وزنش بخاطر شیرخشک زیاد شده. مگه تا کی میتونی شیرخشک بدی. ب غذا ...

غذا خوب میخوره کلا خوش اشتهاس. اما خب همش دلش میخواد شیشه دستش باشه بازی کنه. چرا شیر خشک به درد نمیخوره. بچه من آزمایش داد هیچیش کمبود نداشت

من تقریبا همه چی رو تست کردم و از غذای خودمون میدم. البته ادویه های مجاز استفاده میکنم که قبلا تست ...

من اصلا از غذای خودمون ننیدم براش همیشه جدا میپزم اما خیلی چیزای متنوعی میدم

من اصلا از غذای خودمون ننیدم براش همیشه جدا میپزم اما خیلی چیزای متنوعی میدم

پسر من خیلی مشتاق غذای سفره بود دکترش هم اجازه داده البته غذای اصلیش که شیره. سر میز براش غذا میزارم که  اجازه بده خودمونم بخوریم و غذا خوردن یاد بگیره

همتا اسم خـودمه♥
پسر من خیلی مشتاق غذای سفره بود دکترش هم اجازه داده البته غذای اصلیش که شیره. سر میز براش غذا میزارم ...

وای پسر منم خیلی مشتاقه خیلی سر و صدا میکنه. ولی دکترش میگه نده. من میارمش سر میز یا از برنج خالی بهش میدم یا از غذای خودش میارم با ما بخوره

وای پسر منم خیلی مشتاقه خیلی سر و صدا میکنه. ولی دکترش میگه نده. من میارمش سر میز یا از برنج خالی به ...

خب پسر من کلا جدا گونه غدا نمیخورد کلا دهنش رو باز نمیکرد. وگرنه که غذای سفره برای بالای یک ساله و البته غذای سفره هم که بهش میدم مجازه 

همتا اسم خـودمه♥