شهرزادمممم مدیر عضویت: 1403/08/12 تعداد پست: 168 عنوان غذای بچه نه ماهه | مشاهده متن کامل بحث + 263 بازدید | 51 پست به بچه ۹ ماهه روزی چند بار غذا و میان وعده میدید؟ حجم هر وعده چقد؟ و چه چیزایی؟ چقد له یا میکسش میکنید؟ دیروز | 21:27 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
شهرزادمممم مدیر استارتر عضویت: 1403/08/12 تعداد پست: 168 من بچم رفلاکس داشت غذا زیاد نمیخوردکلا سخت نمیگرفتن غذای سفره میدادم میان وعده سیب موز پنکک سرلاک چ ... منم سرلاک و سیب موز و سیب گلابی و فدنی اینا میدم. ولی غذای سفره که برای بچه ۹ ماه مناسب نیست ادویه داره چاشنی داره مواد حساسیت زا
مامانی۴۳۲ عضویت: 1403/09/01 تعداد پست: 163 منم سرلاک و سیب موز و سیب گلابی و فدنی اینا میدم. ولی غذای سفره که برای بچه ۹ ماه مناسب نیست ادویه د ... وزنش چقده
پرتغال_افریقایی عضویت: 1401/11/25 تعداد پست: 5110 دختر منم نه ماهشه صبحانه ها براش فرنی (گاهی توش نبات میریزم گاهی شیره انگور گاهی خرما گردو یا بادام )درست میکنم یا تخم مرغ ناهار گاهی اوقات سوپ حلیم یا پوره درست میکنمعصرا هم میوه اب چیزی بهش میدم شامم هر چی برای ناهار داشت خدایا! شاکرم که منو لایق مادر شدن دونستی🌸🤲🤰
شهرزادمممم مدیر استارتر عضویت: 1403/08/12 تعداد پست: 168 وزنش چقده دیروز وزن کردم ۱. کیلو و ۱۰۰. قدش ۷۴
مامانی۴۳۲ عضویت: 1403/09/01 تعداد پست: 163 دیروز وزن کردم ۱. کیلو و ۱۰۰. قدش ۷۴ چند کیلو؟ ده کیلو؟ اگه ده کیلو خوبه وزنش
شهرزادمممم مدیر استارتر عضویت: 1403/08/12 تعداد پست: 168 وزنش چقده دیدوز وزن کردم ۱۰ کیلو و صد. قدش ۷۴
شهرزادمممم مدیر استارتر عضویت: 1403/08/12 تعداد پست: 168 دختر منم نه ماهشه صبحانه ها براش فرنی (گاهی توش نبات میریزم گاهی شیره انگور گاهی خرما گردو یا بادام ... منم تقریبا همچین چیزی. ولی ناهارش متنوعه
شهرزادمممم مدیر استارتر عضویت: 1403/08/12 تعداد پست: 168 چند کیلو؟ ده کیلو؟ اگه ده کیلو خوبه وزنش بله عزیزم اشتباه تایپی شد. وزنش خوبه. ولی به نظرم میاد شیر زیاد میخوره. هر سه روز یه قوطی زیاد نیست؟
مامانی۴۳۲ عضویت: 1403/09/01 تعداد پست: 163 بله عزیزم اشتباه تایپی شد. وزنش خوبه. ولی به نظرم میاد شیر زیاد میخوره. هر سه روز یه قوطی زیاد نیست؟ شیرخشک ک بدرد نمیخوره. کم کم کمش کن. وزنش بخاطر شیرخشک زیاد شده. مگه تا کی میتونی شیرخشک بدی. ب غذا عادتش بده و با غذا وزنش رو بالا ببر.
شهرزادمممم مدیر استارتر عضویت: 1403/08/12 تعداد پست: 168 شیرخشک ک بدرد نمیخوره. کم کم کمش کن. وزنش بخاطر شیرخشک زیاد شده. مگه تا کی میتونی شیرخشک بدی. ب غذا ... غذا خوب میخوره کلا خوش اشتهاس. اما خب همش دلش میخواد شیشه دستش باشه بازی کنه. چرا شیر خشک به درد نمیخوره. بچه من آزمایش داد هیچیش کمبود نداشت
mami_hamta عضویت: 1399/09/26 تعداد پست: 17314 من تقریبا همه چی رو تست کردم و از غذای خودمون میدم. البته ادویه های مجاز استفاده میکنم که قبلا تست کردم. و کم نمک یا بدون نمک همتا اسم خـودمه♥
شهرزادمممم مدیر استارتر عضویت: 1403/08/12 تعداد پست: 168 من تقریبا همه چی رو تست کردم و از غذای خودمون میدم. البته ادویه های مجاز استفاده میکنم که قبلا تست ... من اصلا از غذای خودمون ننیدم براش همیشه جدا میپزم اما خیلی چیزای متنوعی میدم
mami_hamta عضویت: 1399/09/26 تعداد پست: 17314 من اصلا از غذای خودمون ننیدم براش همیشه جدا میپزم اما خیلی چیزای متنوعی میدم پسر من خیلی مشتاق غذای سفره بود دکترش هم اجازه داده البته غذای اصلیش که شیره. سر میز براش غذا میزارم که اجازه بده خودمونم بخوریم و غذا خوردن یاد بگیره همتا اسم خـودمه♥
شهرزادمممم مدیر استارتر عضویت: 1403/08/12 تعداد پست: 168 پسر من خیلی مشتاق غذای سفره بود دکترش هم اجازه داده البته غذای اصلیش که شیره. سر میز براش غذا میزارم ... وای پسر منم خیلی مشتاقه خیلی سر و صدا میکنه. ولی دکترش میگه نده. من میارمش سر میز یا از برنج خالی بهش میدم یا از غذای خودش میارم با ما بخوره
mami_hamta عضویت: 1399/09/26 تعداد پست: 17314 وای پسر منم خیلی مشتاقه خیلی سر و صدا میکنه. ولی دکترش میگه نده. من میارمش سر میز یا از برنج خالی به ... خب پسر من کلا جدا گونه غدا نمیخورد کلا دهنش رو باز نمیکرد. وگرنه که غذای سفره برای بالای یک ساله و البته غذای سفره هم که بهش میدم مجازه همتا اسم خـودمه♥