2777
2789
عنوان

بچه ها یه سوال دارم راجب پوشش

| مشاهده متن کامل بحث + 192 بازدید | 31 پست
گناه جمع زنونه کجاست؟

فیلمبرداری نمیشه؟ 

عکس نمیگیرن؟ 

زبان را مگردان به عیب کسان  که خود عیب داری ومردم زبان                                                              خدا یک علی داشت.                                                             الحمدالله که آن هم امام ما شد 💚💚💚💚💚هیچ وقت یه پولدار بد باعث نمیشه از پول بدت بیاد   !  پس چرا یه دیندار بد ؛ باعث میشه از دین بدت بیاد؟؟؟💔💔💔

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نکن میدونم یا برای پوله یا برای فرار از خانواده همچین ازدواجی رو بخاطر خودت نکن اینو برات خواهرانه ن ...

نه میتونم راه بیام بجز مورد عروسی 

دلم میخواد تو عروسیا باز بپوشم

میشه برای حاجترواییم یه صلوات بفرستی🌼💖 خواهرم و دختر خالم  تعلیق شد اومده رو این اکانت نوبت اینه🙄 وای بحالت تعلیق شم هااااا 

فیلمبرداری کردن زینت دادن خودمون برای جمع زنونه

بله درست میفرمایید

باید تو جمع زنونه با چادر باشن که خدایی نکرده گناهی صورت نگیره

خدایا:عقیده مرا از دست عقده ام مصون بدار...... علی شریعتی 
بله خودش نه خانوادش میخوام همین الان گربه رو دم حجله بکشم

به نظرم از همون اول بدون دلیل و توضیح برو جلو ! بذار ازت سؤال بپرسه یا بخواد و تهش بگو همون طور من تو رو جوری که هستی قبول کردم انتظار دارم تو هم به سلیقه من احترام بذاری و بعدش خیالش رو راحت کن که خودت حد و مرز داری

🍷🌊You'll be the saddest part of me

بله حرفمو تصحیح کردم باید با چادر و روسری باشیم تو زنونه

افرین این درسته 

زبان را مگردان به عیب کسان  که خود عیب داری ومردم زبان                                                              خدا یک علی داشت.                                                             الحمدالله که آن هم امام ما شد 💚💚💚💚💚هیچ وقت یه پولدار بد باعث نمیشه از پول بدت بیاد   !  پس چرا یه دیندار بد ؛ باعث میشه از دین بدت بیاد؟؟؟💔💔💔
قرار نیست مسخره کنین کلا زینت به جز برای همسر مورد داره

من مسخره نمیکنم

خودتون خودتون رو مسخره میکنین

با افراط و تفریط هاتون

من خودم فرد معتقدی ام

ولی همین که آدم بین یه جمع متفاوت بپوشه و آرایش نکنه و زینت نداشته باشه خودش جلب توجه و گناهه

خدایا:عقیده مرا از دست عقده ام مصون بدار...... علی شریعتی 

تو جمع زنونه که مشکلی نداره همه خانم هستن دیگه ، ما تو فامیل تعصبی داریم ولی دیگه به این مورد گیر نمیده چون اصلا مشکلی نداره 

به این تعصبی بودنش دقت کنید چون قضیه مهمیه 

💚خدایا شکر بابت نعمت هایت💚 
عزیزم خب ممکنه یک بار دوبار راضیش کنی اونم شاید بعدا چی؟

نمیدونم خواهر 

گیج شدمممم

میشه برای حاجترواییم یه صلوات بفرستی🌼💖 خواهرم و دختر خالم  تعلیق شد اومده رو این اکانت نوبت اینه🙄 وای بحالت تعلیق شم هااااا 

قرار نیست مسخره کنین کلا زینت به جز برای همسر مورد داره

زینت زن برای زن موردی نداره 

مرتب بودن آرایش کردن ملیح و آراستن هیچ ایرادی نداره 

حتی تو اسلام

دائما یکسان نباشد حال دوران غم مخور