2777
2789
عنوان

بچه ها یه سوال دارم راجب پوشش

192 بازدید | 31 پست

خواهش میکنم بحثو به حاشیه نکشونید که بترکه چون تکتک نظراتو میخوام بخونم

میگم چجوری میشه مرد مذهبی رو قانع کرد که مثلا حجاب نداشته باشی !  یا اینکه مثلا بزاره عروسیتون لباس باز بپوشی

مثل خودشون صحبت کنیم

مثلا بگم: 

بنظرم ما زنا تو تالار مشکلی نداره اگه باز بپوشیم همه خانم هستیم بعد یه چیز مذهبی پشت بندش که قانع شه 

بحثو به حاشیه نکشون گلم تونستی کمکم کنی سرنمازم دعات میکنم نتونستی و میخوای هیت بدی شرکت نکن 🥰

میشه برای حاجترواییم یه صلوات بفرستی🌼💖 خواهرم و دختر خالم  تعلیق شد اومده رو این اکانت نوبت اینه🙄 وای بحالت تعلیق شم هااااا 

راهکار:

با مرد خشکه مذهب تعصبی که رو پوششت تعیین تکلیف میکنه ازدواج نکنی

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اگر هم داماد بیاد یک لباس پوشیده میپوشم 

جلوی دوربین نمیرم 

با کسی عکس و فیلم نمیگیرم 

اینا خوبه به نظرم

ارمنی ها ارمنستانی نیستند 😄 لطفا اگر مخالف نظر من هستید بهم بگید ولی گزارش نزنید برام . هرجا دیدید من تبلیغ مسیحیت کردم حتما گزارش بزنید . لطفا لطفا قبل اینکه با من ستیز کنید به این فکر کنید که ممکنه تفکر شما برای من غلط باشه و دلیلی نداره حتما بپذیرمش . زیر هر پستی که صلاح دیدید تگم کنید خوشحال میشم کمک کنم💘این کاربری سومه ... سوالی راجع به مسیحیت یا انجیل داشتید بپرسید ازم خوشحال میشم به اطلاعاتتون کمک کنم❤ Եղեք սուրբ որդու պաշտպանության մեջ

یعنی همه زن باشین هم میگه نه؟

مثلا اره

میشه برای حاجترواییم یه صلوات بفرستی🌼💖 خواهرم و دختر خالم  تعلیق شد اومده رو این اکانت نوبت اینه🙄 وای بحالت تعلیق شم هااااا 

تعصبیه؟

بله 

خودش نه خانوادش 

میخوام همین الان گربه رو دم حجله بکشم

بگو عزیزم تو تالار همه خانوم هستن

فیلمبردار هم خانوم هستش فیلم عروسی رو هم فقط ما داریم میبینیم 

حتی فیلم تالار خانوم ها رو هم نمیشه شما ببینی چون شاید همسرشون دوست نداشته باشن پس مشکلی نداره یک شب که مال ماست من لباسی که دوست دارم رو بپوشم این یک شب تا اخر مون یادمون میمونه

من مذهبیه غیر مذهبیا هستم 🤣🤣

مثلا اره

نکن 

میدونم یا برای پوله یا برای فرار از خانواده همچین ازدواجی رو بخاطر خودت نکن اینو برات خواهرانه نوشتم والی به حال من کوچکترین فرقی نداره با زندگیت چکار میکنی 

درمورد سوالت هم بگو فلانی جان توقضیه محرم نامحرم از حکم خدا نباید جلوبزنی کاتولیک تر پاپ نشو 

کاش میشد از مردگان پرسید بالاخره رنج پایان یافت ؟