_fereshtehehsani مدیر عضویت: 1403/03/13 تعداد پست: 2200 عنوان مهلت پرداخت مابقی شهریه پیام نور تا کی هست | مشاهده متن کامل بحث + 94 بازدید | 17 پست کسی میدونه تا کی مهلت هست واسه پرداخت مابقی شهریه واسه پیام نور؟اصلا یادم رفته بود که بقیش مونده😑 دیروز | 20:41 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
_fereshtehehsani مدیر استارتر عضویت: 1403/03/13 تعداد پست: 2200 اگه نمیخوای تغییر محل آزمون بدی هنوز فرصت دارب واسه پرداخت چون فک کنم امتخانا از دوم شروع میشن آره امتحانا دی ماه هستن.ولی واسه ثبت شدن نمرات میانترمم باید پرداخت کنم آره؟
elenasalvatore عضویت: 1402/11/07 تعداد پست: 11499 آره امتحانا دی ماه هستن.ولی واسه ثبت شدن نمرات میانترمم باید پرداخت کنم آره؟ فک نکنم ربط داشته باشه چون بعضیا دقیقه ۹۰ پرداخت میکنن ولی حالا بازم بپرسمن چون میخواستم مهمان بشم دیروز سهریمو پرداخت کردم نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ. وَتَنَت وَطَنَم...♡🥰A♡ تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A
_fereshtehehsani مدیر استارتر عضویت: 1403/03/13 تعداد پست: 2200 فک نکنم ربط داشته باشه چون بعضیا دقیقه ۹۰ پرداخت میکنن ولی حالا بازم بپرسمن چون میخواستم مهمان بشم د ... مرسی قشنگم🥰