2777
2789
عنوان

شما بیشتر شبیه مادرتونید یا پدرتون😁😂

| مشاهده متن کامل بحث + 830 بازدید | 83 پست

من فتوکپی برابر اصل مادرم هستم هیچکس تو خونواده اندازه من شبیه نیست و تنها شانس زندگیم همین بود که قیافه ام شبیه مادرم شد چون مادر بسیار یبا بود ولی بابام اصلااا خونوادشم همینطور فقط ۵۰ میلیون عمل دماغ میرفت تو پاچه ام😁🤣

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من فتوکپی برابر اصل مادرم هستم هیچکس تو خونواده اندازه من شبیه نیست و تنها شانس زندگیم همین بود که ق ...

حالا من دماغ مامانم خوب بوده ولی دماغم کشیده به بابام مجبور شدم عمل کنم😆

من هر عضو صورتم از یکی به ارث رسیده.😂😂

چشمام و لبام از عموم 

بینیم ترکیبی از دو طرف

سفیدی موهام از مادرم

رنگ پوستم از مادرم

فرم صورتم ترکیبی😂😂

یعنی علائم پیریه؟؟جدیداً سیم کارتی که باهاش عضو نی نی سایت بودم رو گم می کنم یادم میره کجا گذاشتم از اون طرف رمز عبور رو یادم میره و این جوری میشه که میام می بینم عه از حساب کاربریم خارج شدم و رمز هم یادم نیست،،ذخیره اش هم نکردم،،سیم کارتم نیست که رمز جدید بگیرم و بیخیالش میشم🤣🤣خدایا خودت منو از آلزایمر در امان بدار🤕😖🙏🏻///////////////❤️به وقت ۱۴۰۳/۷/۱۲ سر اومدن ۹ ماه انتظار❤️تو را دوست دارم و این دوست داشتن حقیقی است که مرا به زندگی دلبسته می کند.....😍💞

پدری و واقعا راضیم.البته من‌هم مامانم هم بابام چشماشون درشته اما سمت پدرم سفیدن و خرمایی و بینی کوچیک و کلا ژنشون خیلی خوبه.سمت مادرم پوست سبزه تیره بینی بزرگ و چشم ابرو مشکی.مژهای پر و موهای پر‌.من مژه و پر بودن موهام به سمت مادرم رفته.یعنی از هردوتا بهترین ژنا بهم رسیده.

بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.
😂😂😂شانسو ببینا.مامانم خیلی خوشگله بابامم قدبلند منتهی این وسط من کپی عمم شدم از دختراش بهش شبیه ت ...

دقیقا

پدر و مادرم چشمای رنگی زیبایی دارن 

پدرم موهاش لخت و خیلی خوبه و پوست مادرم خیلی عالیه

بعد من شبیه عمم😂یه بار پیشش بودم فکر میکردن خواهریم 😕😂

از جنگ بر میگردی، خدا میداند که به جنگ رفته بودی. خاک روی پیراهنت را میتکاند و نشان لیاقتی به تو میدهد. نشان لیاقتش اما مدالی نیست که بر گردنت بیاویزی. نشان لیاقت خدا تنها چند خط ساده است. خط های ساده ای که بر پیشانی ات  اضافه میشود. و روزی میرسد که پیشانی ات پر از دستخط خدا می شود.آیینه ها می گویند آن کس زیباتر است که خطی بر چهره ندارد. آیینه ها اما دروغ می گویند. دستخط خدا بر هر صفحه ای که بنشیند، زیبایش می کند.جوانی بهایی است که در ازای دستخط خدا می دهیم.دستخط خدا اما بیش از اینها می ارزد، کیست که جوانی اش را به دستخط خدا نفروشد!خانم عرفان نظر آهاری