2777
2789
عنوان

جاریم دشمنه

| مشاهده متن کامل بحث + 1420 بازدید | 97 پست
دقیقا همین کارو کردم گفتم حالا که قرار نیست رفتار و حرف زدنشو بلد باشه دوست ندارم باهاشون یجا باشم و ...

در جاجاتو عوض کن بزار بفهمه هم خودش هم اطرافیان چقدر ازش متنفری،حتی یک کلمه باهاش حرف نزن مثلاً می‌خوای چی بشه،وقتی جواب سلامشو ندی یعنی رسماً باهاش قهری دیگه نمیاد پیشتم بشینه

خب دقیقا فقط در یه صورت میتونی جاری رو سنگ رو یخ کنی که رابطه ت با شوهرت عالی باشه و خب تجربه شده دی ...

درسته عزیزم 

ممنون بابت راهنماییت 

هروقت میبینه حالم با شوهرم خوبه ناراحتی وحسادت از قیافه اش زار میزنه.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مامانم همیشه میگه هر کی عر عر کنه بخوابی براش آخور درست کنی کل دنیا آخور میشه ولش کنم بگو آگهی کن ب ...

چه حرف خوبی میزنه مادرتون خدا حفظشون کنه

اره واقعا هرجا میرن با خودشون میبرن‌انگار شوهرش دوتا زن داره🤦🏻‍♀️

در جاجاتو عوض کن بزار بفهمه هم خودش هم اطرافیان چقدر ازش متنفری،حتی یک کلمه باهاش حرف نزن مثلاً می‌خ ...

اره بارها تو عروسیا و عزا همین کارو کردم با همه گرم گرفتم الا اون فقط در حد سلام، ولی انگار همون سلام هم از سرش زیادیه.

خیلی حس بدی میگیرم همش حس میکنم قبل ازدواج مون چیزی بین شون بوده🤦🏻‍♀️ جرئت نمیکنم رک بپرسم از شوهر ...

پیش شوهرش یه چندباری بگو دخترخاله خانومت از خانومت واقعا سرتره چندبار تعریفشوکنی فک کنم حساب کاربیاد دستش😄😄

یه بار جلوی شوهرش بگو‌فلانی خانمت اینقدر از این دختر خاله اش تعریف می‌کنه نظر شما چیه به عنوان یه مر ...

اخه میدونی شوهرشم دل خوشی ازم نداره چون تک تک رفتارای زنشو بهش گفتم که چقدر جلفن رابطه اشم که با شوهرم کمتر شده منو مقصر میدونه بارها شده خود برادرشوهرم ازش تعریف کرده انگار اونم میخواد بهم حرص بده🤦🏻‍♀️😂

پیش شوهرش یه چندباری بگو دخترخاله خانومت از خانومت واقعا سرتره چندبار تعریفشوکنی فک کنم حساب کاربیاد ...

چندبار زده به سرم منم تعریفشو‌کنم میترسم شوهرمم جدی بگیره فک کنه واقعا 💩یه که منم تعریفشو میکنم.

اونقدر تعریف میکننش که شوهرمم حساس شده 

تو فیلم عروسیمون متوجه شدم شوهرم زیر چشمی داره دختره رو میپاد از اونموقع حالم ازشون بهم میخوره همش حس میکنم چیزی بینشون بوده🤦🏻‍♀️

چندبار زده به سرم منم تعریفشو‌کنم میترسم شوهرمم جدی بگیره فک کنه واقعا 💩یه که منم تعریفشو میکنم.اون ...

نه موقعی که تعریف میکنی شوهرت نباید باشه.ایشون میخوان دخترخالشونو بکنن توچشم خانواده شوهرت وشوهرت

اخه میدونی شوهرشم دل خوشی ازم نداره چون تک تک رفتارای زنشو بهش گفتم که چقدر جلفن رابطه اشم که با شوه ...

به خدا قول بهت میدم آخر کار دست خودش میده آیه قرآن مکر ومکرالله الله خیر الماکرین خدا بزرگترین فریب دهنده است 

نه موقعی که تعریف میکنی شوهرت نباید باشه.ایشون میخوان دخترخالشونو بکنن توچشم خانواده شوهرت وشوهرت

مشکل اینه همیشه پیش شوهرم تعریف میکنه تا نظر اونو جلب کنه، تو تموم مراسمای خانواده شوهرمم دخترخاله اشو میاره انگار یکی از حانواده شونه🤦🏻‍♀️