2777
2789
عنوان

این اقا شرایطش برا ازدواج چطوره

| مشاهده متن کامل بحث + 729 بازدید | 61 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نبابا شاغل نیستم فعلا

خب دانشجو چه رشته ای هستی؟

اگر هیچی نیستی و فقط قراره خانه دار یا کار آزاد داشته باشی همینو قبول کن چون کیس بهتر گیرت نمیاد اینم رونده و مونده از پزشکاست

اگر حتی پرستار هم هستی اینو رد کن.

اصلا. 

من خودم دانشجوی علوم پزشکی ام. همینجوریش روابط اینجور دانشگاه ها خیلی آزاده. فکر کن طرف تنوع طلب هم باشه! تازه هنوز حداقل چهار سال دیگه باید کلی کشیک بده و کار کنه تا به یه درآمد بخور و نمیر برسه! درحال حاضر پسرای زیر ۳۰ سال از نظر من بچه‌ن هنوز.

حتی اگه همه ی شرایطش اوکی بود، اون تنوع طلب بودن همه چیزو خراب میکنه.

ما که خندان می‌رویم🧸☕

باید ببینی سیگار واست مهمه یا نه 

تنوع طلبی یعنی چی؟؟یعنی همزمان با چند نفر تو رابطه بوده؟؟

یا کات میکرده بعد میرفته سراغ بعدی؟

فرزند خوبم😇 امروز برایت اینگونه دعا کردم!خدایا!بجز خودت به دیگری واگذارش نکن!تویی پروردگار او!پس قرار ده بی نیازی در نفسش،یقین در دلش،اخلاص در کردارش.روشنی در دیده اش💫،بصیرت در قلبش💖،وروزی در زندگیش !امین❤
شما دکتر بودنش رو بذار کنار و هر گزینه مثبتی که داره حالا خط قرمزات رو یادت بیار بعد نکات منفی این آ ...

نکته مثبتش فقط دکتربودن و اینکه تایپ جنسیمه همین. اینا کورم کردن. اما به این فک میکنم اگه بعدا طلاق بگیرم برگردم چقد ابروم میره. بهتره بیخیالش شم

همه گفتن بگو نه

راستش من خط اول رو که خوندم فوری اومدم برات تایپ کردم چون خیلی خیلی مهم بود نظرم😅

اما قسمت تنوع طلبیش خطرناکه دیگه

🔴 از این به بعد بجای کلمه بیماری های “مادر زادی” از کلمه “بدو تولد” استفاده کن 🔴  تو سیستم وزارت بهداشت و آموزش هم داره این کلمه اصلاح میشه و بخشنامه اومده  که واژه مادر حذف بشه چون در خیلی از این بیماریها مادر نقشی نداره ولی همیشه بار منفی و حس سرزنش گر روی مادر میمونه بابت این موضوع. شما هم از امروز شروع کنید تمرین کنید دیگه از این کلمه استفاده نکنید اگر هم جایی شنیدید اصلاحش کنید تا به مرور از جامعه حذف بشه🌹
خب دانشجو چه رشته ای هستی؟اگر هیچی نیستی و فقط قراره خانه دار یا کار آزاد داشته باشی همینو قبول کن چ ...

نمیتونم رشتمو بگم انسانی بودم و لیسانسم. میتونم معلمی شرکت کنم همین. خودمم میگم قبول کنم اما میترسم خیانت کنه به طلاق بکشه