2777
2789
عنوان

این اقا شرایطش برا ازدواج چطوره

| مشاهده متن کامل بحث + 731 بازدید | 61 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بنظرم سیگار چیز مهمی نیست اما این که تنوع طلبه خیلیییی مهمه گول دکتر بودنشو نخور

کاربری دومم و به زور تونستم ثبت نام کنم خواهشا نترکون     وقتی جواب نمیدم به این منظور نیست که کم اوردم یا یادم رفته،فقط حوصله بحث با کم فهم هارو ندارم💆🏻‍♀️اقایون خاله زنک سایت لطفا به هیچ عنوان تو تاپیکای من نیایید و ریپلای نکنین😐✅  وخداوند طوری برایت جبران میکندگویی چیزی ازدست نداده ای🌱
چندسال بعداز عمومی قصدشو داره

اگه قصدش جدیه بگو بعد عمومی بخونه نذاره پشتش باد بخوره

اگرم عقد کنید که استریت میشه طرحش میفته بعد تخصص

🔴 از این به بعد بجای کلمه بیماری های “مادر زادی” از کلمه “بدو تولد” استفاده کن 🔴  تو سیستم وزارت بهداشت و آموزش هم داره این کلمه اصلاح میشه و بخشنامه اومده  که واژه مادر حذف بشه چون در خیلی از این بیماریها مادر نقشی نداره ولی همیشه بار منفی و حس سرزنش گر روی مادر میمونه بابت این موضوع. شما هم از امروز شروع کنید تمرین کنید دیگه از این کلمه استفاده نکنید اگر هم جایی شنیدید اصلاحش کنید تا به مرور از جامعه حذف بشه🌹
سیگار چرا. اما رابطه مشکل نداره فقط مشکل تعدد روابطش بوده

رابطه مشکل نداره؟دیگه ممکن براش جذابیت نداشته باشی یا ممکنه مقایسه بشی یا ممکن میل جنسی به اندازه شما نباشه بازم خودتون میدونید ولی دیدم که میگم

شما دکتر بودنش رو بذار کنار و هر گزینه مثبتی که داره حالا خط قرمزات رو یادت بیار بعد نکات منفی این آقا مقایسه کن ببین چندتاشو داره 

بعد از انتظاراتی که داری با نکات مثبت مقایسه کن ببین چندتاشو داره 

بر اساس مقایسه به یه پاسخ مطمن میشه رسید 

البتکه من درمورد فردی که خودش تنوع طلب بوده اصلا ریسک نمیکنم توی زندگیم راهش بدم چون یا خیلی شکاک و آزار دهنده با من رفتار میکنه یا یه روزی یه جایی برمیگرده به اصل خویش 

زیر بنا حال  آدما رو گذشتشون ساخته