2777
2789
عنوان

راحتی بیش از حد با برادرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 3504 بازدید | 194 پست
خب ببین عزیزم .من خودم پنج ساله عروس این خانوادم بچه ام شیر میدم عروستون منظوری نداره واقعا زمانی که ...

عزیزم پسر نوجوون چون تو سن بلوغه زودتر تحریک میشه 

نمی‌دونم چرا این همه خبر تجاوز به محارم منتشر میشه هیچکس اهمیت نمیده یه عده فکر میکنن مرگ فقط واسه همسایه ست 

تا توی خونواده خودتون اتفاق نیفته و به چشم نبینین باور نمی‌کنین؟

من ندیم اینجوری تا حالا نمیدونم زشته یا خوب برا منم عادی هس چرا ایراد داره بگین من بدونم وقتی خانما ...

خو همه ک مث هم نیسن 

همه ک مانتوی یا کلا بدون حجاب نیسن

بعضیا درس سرشون لخت اما دیگ اندام خصوصی رو نشون نمیدن

اسیم خو ازون خونواده ها نیس ک داره میپرسه دیگ

...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چقد اون برادرشوهر باید حروم‌زاده باشه کع چشش ب ناموسش بیفته اگه بخواد بدچشمی کنه عروسشون با چادذم بش ...

اینا همش حرفه. اولا کاری با دید زدن ندارم آدم خودش باید عقلش برسه بعدم تا حالا ندیدی عروس و برادرشوهر با هم باشن؟؟ شما فکرت سالمه. بقیه چی؟ نمیدونم خودت میدونی خانواده ما نمیپسندن

من تو بازار دیدم طرف اومده شیر به بچه میده بدون اینکه روسری یا شال رو بندازه رو سینه اش. به اونا بای ...

منم دیدم اتفاقا اصلا تو بازار که دیگه تهشه، بگو حداقل روسری بنداز رو سینه ات، من زنداداشم که میگم روسری اصلا نمیپوشه تو خونه بعد سینه شو کامل میندازه بیرون آخه یه شرمی حیایی چیزی 

آبجی خودمم هم جلو برادرشوهراش لباس حلقه میپوشه، سر لختاما من خوشم نمیادبارها هم گفتم بهش بپوشون خودت ...

چرا گوش نمیده چی میگه، از رو منظور میپوشه؟ شوهرش کارش نداره؟

اره چی بگم، خیلی اشتباهه کارش

نمیدونم خیلی فکر کن ولی بنظر بی منظور نمیاد😬

اگه چیزی گفتیو جواب ندادم بفهم که رو مخمی حوصلتو ندارم😁 یه سوالی که عجیب ذهنمو درگیر کرده خب من چرا باید برای خواسته یکی دیگه صلوات بفرستم یا هر چیزی؟نذر کردید واسه خودتون بکنید نه واسه مردم که!!!! خیلی حس بدی میگیرم
داداش کوچیکت چه آدم پستی بوده که نتونسته دست رد به سینه زن برادرش بزنه ..رو ناموس برادرش چشم داشته . ...

پست تویی اولا ،بعدش داداش من نوجوون بود اون انترخانوم اومد به همه مون خیانت کرد باوجود بچه ،آخرشم بچه شو نادیده گرفت

منم دیدم اتفاقا اصلا تو بازار که دیگه تهشه، بگو حداقل روسری بنداز رو سینه ات، من زنداداشم که میگم رو ...

در رابطه با زنداداشت چون شوهرش اوکیه واقعا کاری از دست شماها برنمیاد اگه عمدی نباشه شااااید اگه بدون غرض وقتی داره شیر میده بری یه شال بهش بدی بگی زن داداش اینو بنداز رو سینت داداشم راحت نیست شاید خودشم خجالت بکشه ولی اگه عمدی باشه که فاتحه ی خودتو داداشتو بخون😁😁😁