همسرم پدر و مادرش فوت کردن اکثر فامیلای نزدیکش خارج از کشور زندگی میکنند قبلا بخاطر پدرش نمیرفت آلان که فوت کرده حرف از مهاجرت میزنه مخصوصا از وقتی پسرم به دنیا اومده . من دوست ندارم برم اصلا چرا برم همه خانواده و زندگیم اینجاست خداروشکر دستمون به دهنمون میرسه
نمیدونم چطوری منصرفش کنم به نظرتون چی کار کنم حالا خیلی قاطع نگفته ولی میبینم با داییش چت میکنه از پسر عمش قوانین رو میپرسه
اتریش نمیدونم چطوریه ،ولی شرایط زندگی برا پسرت بهتره. به هزار یک و دلیل، منم داییم همین بود نمیخواست بره همه رفیقاش رفتن واقعا با این تحصیلات و اینا حیفش میومد. وسوسه شد و رفت ولی الان به قول خودش دنیا دیگس فراتر از ترکیه و اینا
بعد فکر میکنم کانادا بهتر باشه
نمیتوانی به عقب برگردی و شروع را درست کنی ولی میتوانی از جایی که هستی آغاز را شروع کنی و پایان را عوض کنی،،. Rolling in the Deep🎧🎶🎵و اون تیکه از آهنگ سوغاتی هایده که میگه: عزیزترین سوغاتیه غبار پیراهن تو، عمر دوباره منه دیدن و بوییدن تو🎧 این تیکه رو دوست دارم چون با کسی گوش دادم که دیگه نیست، برا همیشه رفت از ایران 😔
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
بعضیا از جمله خود من عمراااا ب هیچچچ وجه حاضر نیستم از اینجا برم حتا اگ جهنم تر از اینی که هس بشه
مگ آدم چن سال عمر میکنه ک خانوادشو نبینه؟
اصا همینکه بری یه جای کاملاااا با زبان و فرهنگ و اخلاق متفاوت خیییلی سخته
زهرام ..یع خانواده ی ۶ نفره که دنیای کوچیکمن❤😉 من حق دارم ب خودم همه جوره فش بدم ولی تو حق نداری کوچیک ترین حرف طعنه داری بزنی بهم ک بد میبینی خیییلی بد ،،،مگر ب شوخی،،برا شوخی همه جوره جنبه دارم😊
دقیقا حرف منم همینه حالا اگه خدای نکرده ندار بودیم یه چیزی بهش میگم اینجا وضعمون خوبه از کجا معلوم ا ...
زندگی رو از صفر شروع کردن تو یه کشور غریب خیلی سخته
دانشجوهای نخبه مملکت(دوستای آبجیم) رو می بینم که مهاجرت کردن ولی به معنای واقعی کلمه دارن له میشن همشون فرسوده شدن تازه اونا مهاجرت تحصیلی کاری داشتن و وضعشون اینه
به نظر قبلش خودت با یه مشاور خوب صحبت کن و بعد حرفای اونو انتقال بده چون ما شناختی از اخلاق شوهرت نداریم