2777
2789
عنوان

چی کار کنم فکر مهاجرت از سر شوهرم بیوفته😓

| مشاهده متن کامل بحث + 1162 بازدید | 79 پست

اتریش نمی‌دونم چطوریه ،ولی شرایط زندگی برا پسرت بهتره. به هزار یک و دلیل، منم داییم همین بود نمی‌خواست بره همه رفیقاش رفتن واقعا با این تحصیلات و اینا حیفش میومد. وسوسه شد و رفت ولی الان به قول خودش دنیا دیگس فراتر از ترکیه و اینا

بعد فکر میکنم کانادا بهتر باشه

نمی‌توانی به عقب برگردی و شروع را درست کنی ولی میتوانی از جایی که هستی آغاز را شروع کنی و پایان را عوض کنی،،.     Rolling in the Deep🎧🎶🎵و اون تیکه از آهنگ سوغاتی هایده که میگه: عزیزترین سوغاتیه غبار پیراهن تو، عمر دوباره منه دیدن و بوییدن تو🎧 این تیکه رو دوست دارم چون با کسی گوش دادم که دیگه نیست، برا همیشه رفت از ایران 😔

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نرو 

مگه آدم چند سال زندست که بخواد وطن و خونه و خانواده و دوستاشو رها کنه برای یکم رفاه بیشتر؟

ما آدما قبلا کار میکردیم که آرامش داشته باشیم 

اما الان آرامشو به رفاه می‌فروشیم......

باهاش صحبت کن 

" منطقی "

بچه ها چخبرتونه همتون میگین برو برو 

بعضیا از جمله خود من عمراااا ب هیچچچ وجه حاضر نیستم از اینجا برم حتا اگ جهنم تر از اینی که هس بشه 

مگ آدم چن سال عمر میکنه ک خانوادشو نبینه؟

اصا  همینکه بری یه جای کاملاااا با زبان و فرهنگ و اخلاق متفاوت خیییلی سخته 

زهرام ..یع خانواده ی ۶ نفره که دنیای کوچیکمن❤😉                  من حق دارم ب خودم همه جوره فش بدم ولی تو حق نداری کوچیک ترین حرف طعنه داری بزنی بهم ک بد میبینی خیییلی بد ،،،مگر ب شوخی،،برا شوخی همه جوره جنبه دارم😊
نرو مگه آدم چند سال زندست که بخواد وطن و خونه و خانواده و دوستاشو رها کنه برای یکم رفاه بیشتر؟ما آدم ...

دقیقا حرف منم همینه 

حالا اگه خدای نکرده ندار بودیم یه چیزی بهش میگم اینجا وضعمون خوبه از کجا معلوم اونجا به این خوبی بتونیم زندگی کنیم

اینقدر افتصاح شده ک نمیدونی رشته شوهرتم اصلا کار نیست اصلا هاباید بره گارسونی چیزی یا کار سیاه

اونجا عمش شرکت دارویی داره میگه کارم تامینه 

من الان مسئلم دوری از خانواده و تفاوت فرهنگ غربته

دقیقا حرف منم همینه حالا اگه خدای نکرده ندار بودیم یه چیزی بهش میگم اینجا وضعمون خوبه از کجا معلوم ا ...

زندگی رو از صفر شروع کردن تو یه کشور غریب خیلی سخته 

دانشجوهای نخبه مملکت(دوستای آبجیم) رو می بینم که مهاجرت کردن ولی به معنای واقعی کلمه دارن له میشن همشون فرسوده شدن تازه اونا مهاجرت تحصیلی کاری داشتن و وضعشون اینه

به نظر قبلش خودت با یه مشاور خوب صحبت کن و بعد حرفای اونو انتقال بده چون ما شناختی از اخلاق شوهرت نداریم