2777
2789
عنوان

چی کار کنم فکر مهاجرت از سر شوهرم بیوفته😓

| مشاهده متن کامل بحث + 1162 بازدید | 79 پست
کانادا، اونجا خوابگاه متاهلی دارن، حالا اونا که بخاطر درس رفتن کلا میگم اونجا خبری نیست، یکی از دوست ...

خب عزیزم داره درس میخونه دیگه .کار نیمه وقتم داره .بعدش کار پیدا میکنه .

بعد ۲۰ سال هنوز کارگره انتخاب خودشه

🤍بنگر و بشنو ، بگذر و بِه شو .. 🕊                               

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اونجا عمش شرکت دارویی داره میگه کارم تامینه من الان مسئلم دوری از خانواده و تفاوت فرهنگ غربته

ارزش رقتن نداره اتریش 

کشورای اروپایی بجز انگلیس بقیه ارزش نداره ب سختی دوری از خانواده 

ولی کانادا و امریکا میارزه .اروپا پر از مهاجر و پناهنده هست پر افتضاحه

خدایا کمک مردمان کشورم کن. 
بچه ها چخبرتونه همتون میگین برو برو بعضیا از جمله خود من عمراااا ب هیچچچ وجه حاضر نیستم از اینجا برم ...

آخخخخ قوربون آدم چیز فهم من اگه میخواستم برم که نمیومدم اینجا بزنم تو سر خودم 

من تا بخوام اونجا جا بیوفتم ۱۰سال طول میکشه همین فامیلشون ۱۰روز برا عروسیمون اومدن ایران با گریه برگشتن بعدشم من یه هفته خانوادمو نبینم دیوانه میشم چرا برم وقتی همینجا هم زندگیم رو به راهه

شما رو نمیدونم اما من خانواده ام قطعا همسر و فرزندام هستن از وقتی که ازدواج کنم و بخاطر وابستگی به پدر و مادرام زندگی که اونا دوس دارن و بخاطر خودم ازشون دریغ نمیکنم.

شما رو نمیدونم اما من خانواده ام قطعا همسر و فرزندام هستن از وقتی که ازدواج کنم و بخاطر وابستگی به پ ...

من دوست دارم بچم ایران بزرگ بشه فرهنگ اینجا رو یاد بگیره دوست ندارم به چشم مهاجر و تحقیر بهش نگاه کنن