2777
2789
عنوان

یه سوال درباره لیزر

173 بازدید | 31 پست

من همین نیم ساعت پیش جلسه اولم تموم شد 

و الان اومدم خونه 

الان دارم دستمو نگاه میکنم تغییری حس نمیکنم 

همون نقطه نقطه های ریز سیاه که بودن هنوزم هستن 

اصلاهییییییچ تغییری نکرده

طبیعیه ؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره عزیزم طبیعیه محو نمیشه ک🤣بعد جلسه ۱۰۰۰۰ ام ایشاللع میره

شوخی کزدم مال من از ۸ تموم شد عین پوست بچه ریشه ای نموند

با تومور مغزی  دارم زندگی میکنم و با قرص های کم یاب تو سرم نگهش داشتم و قطعا حوصله دعوا با شما دوست عزیز رو ندارم😘
اره عزیزم طبیعیه محو نمیشه ک🤣بعد جلسه ۱۰۰۰۰ ام ایشاللع میرهشوخی کزدم مال من از ۸ تموم شد عین پوست ب ...

من فکر میکردم جلسه اول که میری ریشه ها میسوزه و حداقل اینا میرن😂😭

چند ماهه به دنیا اومدی خواهر؟

😂😭😭

من اطلاعات زیادی نداشتم 😂

خودشونم چیزی نگفتن 

فقط گفتن دبگه شیو نکن و اب نزن نا ۲۴ ساعت  تایم جلسه بعدی تون که رسید خودمون بهتون اطلاع میدیم 

همین😂😭

اره عزیزم اولش حتی رشدم میکنن بعد شروع میکنه ب ریختن 

من الان تقریبا جلسه چهاردهمم توی شارژم خیلی راحت میشی 

دست خیلی مقاومه

پاها بهتر جواب میده 

بقیه جاها هم بستگی ب ضخامت و اینا داره 

ببینن جلسه اول تا سوم رشد موها کم میشه فقط. مثلا 3روزه در میومده. دیگه میشه 2هفته ایی. 

از جلسه سوم به بعد ریزش داره تا جلسه هشتم. 

جلسه هشتم. دوباره مثل قبل در میاد موها اما کاملا طبعیه، و روند و. ادامه بدی کامل قطع میشه 

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید. و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨(تیکر لاغریمه)