2777
2789
عنوان

جهیزیههههه 🍃😂واییی گیج شودم

| مشاهده متن کامل بحث + 477 بازدید | 70 پست
چون غذا ساز خریدم گفتن. سبزی خردکن و چرخ گوشت نمیخواد اینارو عمه هام و دختر عممه هام زن عمو هام میگن ...

اووف به منم انقدر نظردادن منم گفتم باشه ولی کارخودمو کردم😂...مثلا همه بهم میگفتن ظرفشویی چیه دوتا ظرفه میشوری هنوز که هنوزه مادرشوهرم و عمه هام میگن خبرندارن خریدم😂

یا میگفتن مبل مشکی واسه عروس خوب نیست ولی من خریدم

یا خواهرشوهرم میگه خورده ریز واجبه همه چی ولی خب من نظرم اینه از خورده ریزا چیزی که به کارم میاد بخرم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ماشین ظرفشویی بزرگ باشه باید صبر کنی تا ظرفها جمع بشه بعد روشن کنی. شما هم که دو نفر بیشتر نیستید فعلا. مهمون هم که هر روز نمیاد

من یک زنم با قدرت و صلابتی بزرگ   با روحی طغیانگر و با قلبی سرشار از عاطفه زنانگی    پس اگر آدرس را اشتباه آمدی       برگرد اینجا کسی از تنهایی نمرده است.   

من خدم در حال خرید جهیزیم

همه اینایی هم ک میگی خریدم 

اولن سرویس پلاسکو خب به شدت مورد نیازه خیلی چیزایی پر کاربردی داخلشه مخصوصا لیمون

ماشین ظرفشویی هم واسه آدمی ک واقعا خوشش از ظرف شستن نمیاد و سرش شلوغه عالیه 

چرخ گوشت هم واقعا بستگی به خودتون داره 

ما هیچوقت کلا تو خانوادمون اجدادی گوشت رو چرخ کرده نمی‌گیریم همیشه یه تیکه بزرگ می‌خریم خودمون چرخ میکنیم 😂

در تاپیک های پزشکی سوالات مشاوره‌ای میتونید منو تگ کنید 📌   موفق باشید 💚

من تقریبا تمام شده خریدم 

فقط دقیقا این ریزه کاریا دیوونم کرده هر چی میخرم یه چیز کمه 

الان رو دکوریم نمیدونم و چیزایی رو به عنوان دکوری بگیرم خوبه 

بنظرتون آباژور ایستاده برا بین مبلا قشنگ نمیشه ؟

در تاپیک های پزشکی سوالات مشاوره‌ای میتونید منو تگ کنید 📌   موفق باشید 💚
اووف به منم انقدر نظردادن منم گفتم باشه ولی کارخودمو کردم😂...مثلا همه بهم میگفتن ظرفشویی چیه دوتا ظ ...

وایییییی دقیقاااااااا برا ریز ترین چیزامم بقیه نظر میدن نسبت ب خرید دودلم کردن 

ولی دیگه بنا ب نظر نینی سایتی ها حتما ماشین ظرفشویی رو میخرم

الان نامزدی یا ازدواج کردی ؟

دوتا ابکش استیل خریدم خواستم سرویس پک کامل پلاسکو بخرم گفتن بدردنخوره و الکیه

سرویس ابکش فلزی کامل بخر ولی پلاسکا سرویسی نخر منم تقریبا هیچ کدومش بدردم نخورد

هرکسی بوسه ستاند ز لب یار کسی...بی گمان دست در آغوش نگارش ببرند
خدا خیرت بده اجی ماشین ظرفشویی شما چ مارکی هس ؟

ال جی گلم 

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         
من خدم در حال خرید جهیزیمهمه اینایی هم ک میگی خریدم اولن سرویس پلاسکو خب به شدت مورد نیازه خیلی چیزا ...

مبارک باشه عرووس خانوممم 

واییی یه دوران پر استرس گیجی رو دارم ب سر میبرم 😅

هرکیی یچی میگه

عروسی هم احتمالا یا اسفند یا اردیبهشت  از وقتی فهمیدم استرسم بیشتر شده