2777
2789
عنوان

جهیزیههههه 🍃😂واییی گیج شودم

| مشاهده متن کامل بحث + 472 بازدید | 70 پست
اونم نزار دخالت کنه بگو خونه منههه من انتخاب میکنم 😂من نامزدم مدرن پسند بود من کلاسیک پسند برای یه ...

میدونی من برا انتخواب رشته دانشگاهمم انقددددد نظر بقیه رو بها دادم ک دو هفته درگیری فکر انتخواب رشته رو داشتم 

نمیدونم چ اخلاق گندیه ک دارم 

اره درست میگی 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

میدونی من برا انتخواب رشته دانشگاهمم انقددددد نظر بقیه رو بها دادم ک دو هفته درگیری فکر انتخواب رشته ...

وا دختر چ کاریه اصلا اصلاااا اجازه نداده تویی کارای که به خودت مربوطه بیشترین تاثیر و تو زندگیت داره کسی دخالت کنه 

من مثلن وقتی اون زمان انتخاب رشته کردم  نامزدم جایی دیگه می‌گفت خانوادم همون جایی ک  نامزدم می‌گفت نظرشون بود آخرم گفتم نه باید دانشگاهی ک این همه براش خون و دل خوردم جایی باشه ک خودم دوس دارم آخرم کار خودمو کردم الان نه اصلا پشیمونم نه کسی حرفی زده 

وقتی خودت نظرت برای خودت اهمیت داشته باشه بقیه خواه ناخواه تسلیم میشن 

در تاپیک های پزشکی سوالات مشاوره‌ای میتونید منو تگ کنید 📌   موفق باشید 💚
وا دختر چ کاریه اصلا اصلاااا اجازه نداده تویی کارای که به خودت مربوطه بیشترین تاثیر و تو زندگیت داره ...

خوشبحااااالت 🥲

هعییی 

سعی میکنم دیگه  نظرم بقیه برام مهم نباشه 

جسارتا چ رشته ایی میخونی ؟

خوشبحااااالت 🥲هعییی سعی میکنم دیگه نظرم بقیه برام مهم نباشه جسارتا چ رشته ایی میخونی ؟

آره عزیزم کار درستی می‌کنی یه آدم بالغ نیاز به صلاح دید بقیه نداره بهتر از بقیه بلده صلاح خودشو مشخص کنه 

پزشکی همدان

در تاپیک های پزشکی سوالات مشاوره‌ای میتونید منو تگ کنید 📌   موفق باشید 💚