2777
2789

ما از ترک تبریز هستیم که شمال زندگی میکنیم

کلا خانوادم تو خونه و..ترکی حرف میزنن منم از بچگی علاقه ای نداشتم به این زبون حرف بزنم ..

خواهر بزرگمو هم بزور یاد دادن از بچگی تا الان که مثل بلبل حرف میزنه

منم یکم یاد دارم یعنی  حرفاشون میفهمم غیر از اعداد و..

حتا در خلوت خودم حرف میزنم ترکی تا حدودی اما جلو بقیه خجالت میکشم

باز یه داستانیه برا خودش هرجا میریم از مامانم میپرسن این چرا ترکی حرف نمیزنه فلان اینا بعد اینا میان ب من گیر میدن 

والا من تو زبون فارسی خودم موندم🥲

عزیزم اگه چیزی گفتم که ناراحت شدی، بگو تا دوباره بگم

وای اره ، ترکا متعصبن به خودشون زحمت نمیدن یکی فارسی حرف میزنه فارسی جواب بدن بدتر گیر میدن تو ترکی یادبگیر

برما گذشت هرآنچه نباید میگذشت،مابقی عمر هرچه بادا باد...💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای اره ، ترکا متعصبن به خودشون زحمت نمیدن یکی فارسی حرف میزنه فارسی جواب بدن بدتر گیر میدن تو ترکی ...

دقیقا

تازه پیش کسی هم که فارسه ترکی حرف میزنن اون بنده خدا چی میفهمه اینا چی میگن

دقیقاتازه پیش کسی هم که فارسه ترکی حرف میزنن اون بنده خدا چی میفهمه اینا چی میگن

رفتم مغازه طرف نمیرفت کنار گفتم ببخشید یهو هررررکی اون اطراف بود برگشتن سمت من!!!!!انگار جانی یا قاتل دیدن

برما گذشت هرآنچه نباید میگذشت،مابقی عمر هرچه بادا باد...💔
به نظرم خیلی خوبه بلد هستید. هر زبانی بلد باشید، یک روز به دردتون می خوره.

من که بلدم یعنی متوجه حرفاشون میشم

ولی سختگیری میکنن خوشم نمیاد

چرا فرار میکنی از زبان مادریت!

مگه میشه از بچگی پیشت تورکی حرف زده باشن ولی تو بلد نباشی

پذیرفتن خیلی مهمه! بپذیریم که یه چیزی تموم شده،بپذیریم فلان جا اشتباه کردیم،بپذیریم که فلان جا حق داشتیم،بپذیریم یه سری چیزا همینه که هست، بپذیریم برای یه سری چیزا باید تلاش کرد و جنگید...پذیرفتنِ موقعیت و طبق اون رفتار و احساس کردن خیلی مهمه.