2777
2789
عنوان

از بچگی مجبورمون کردن ترکی حرف بزنیم🤕 خانواده

| مشاهده متن کامل بحث + 184 بازدید | 25 پست
بنظرم فقط مختص ترکا نیس

نمیدونم بین ترکا بودم اینو متوجه شدم.حتی مثلا یکی فارسی حرف بزنه نفهمن میگن طرف داشت فارسی قرقره میکرد نفهمیدم چی میگ با لحن توهین امیز یا میگن فارسی مارسی بلد نیستیم ما

برما گذشت هرآنچه نباید میگذشت،مابقی عمر هرچه بادا باد...💔

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

رفتم مغازه طرف نمیرفت کنار گفتم ببخشید یهو هررررکی اون اطراف بود برگشتن سمت من!!!!!انگار جانی یا قات ...

ای منم پارسال رفته بودم تبریز اونموقعه ک هیچی بلد نبودم فارسی حرف میزدم تو بازار اینا بد نگا میکردن یکم🥲

عزیزم اگه چیزی گفتم که ناراحت شدی، بگو تا دوباره بگم
به بهفقط تمرین کن حرف ق رو اصلاح کنیبقیش مهم نیست اگه لهجه هم داری

ق-گ 

کلا پدر آدمو در میاره تو این زبون 

عزیزم اگه چیزی گفتم که ناراحت شدی، بگو تا دوباره بگم
من که بلدم یعنی متوجه حرفاشون میشمولی سختگیری میکنن خوشم نمیاد

من فقط مادرم ترک زبان بودند و متاسفانه یادمون ندادند.‌ اگر دوران کودکی و نوجوانی می دونستم که چقدر دونستن هر زبانی ارزشمنده، حتما می خواستم یادم بدن. 

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 
جواب فارس ها رو فارسی میدن ولی از شخص ترکی که فارسی رو به زبان مادری خودش ترجیح بده خوششون نمیاد که ...

آره گارد دارن ،خب طرف چه گناهی داره وقتی خجالت میکشه حرف بزنه یا اصلا بلد نیست 

اخه بدبختی وقتی ترکی حرف بزنی مشخص میشه لحجه ت فارسیه بازم یه مدل دیگه رفتارمیکنن 🫤ولی تو تبریز واقعا قشنگ فارسی جواب میدن و خوششون میاد

ای منم پارسال رفته بودم تبریز اونموقعه ک هیچی بلد نبودم فارسی حرف میزدم تو بازار اینا بد نگا میکردن ...

اره ادم خجالت میکشه 

سلام عزیزم.همه باید اصالت خودمون رو از نظر زبان لهجه گویشها وحتی هنر های دستی وپوشش رو حفظ کنیم.این یه افتخار هست که آدم ریشه خودش رو حفظ کنه.من تو شیراز مهمان قشقایی ها بودم بسیار پولدار بودن ولی حتی با نوزادشون هم ترکی خودشون رو حرف میزدن.میگفتن ما با چنگ و دندون داریم لهجمون وگویشمون رو داریم حفظ میکنیم یکیشون استاد دانشگاه بین‌المللی بود یکی از افراد به نام بودن.عزیزم از خانوادت ناراحت نشو اینکه آدم برای خودش و.....ارزش قائل بشه باعث میشه دیگران هم براش احترام بذارن