2777
2789
من بعد از بارداری شکممو لاغری کردم ولی خیلی پوستش شل شده چیکار کنم تا سفت بشه؟

من ی کرم گرفتم لیفتینگ...همون لیفت کننده امتحان کنم ببینم اثر داره تورو هم در جریان میزارم🥺

پانزدهمین کاربری  کاربر ۱۳۹۷  

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

گن ببند ،شکمتو بده تو ،دراز نشست برو هرچقدر تونستی،یا پیاده روی،بعدم آب زیاد بخور ...تخت میشه🙋

میگم من الان ۹ روزه زایمان کردم چند روز دیگ میرم برا بخیه...بعد بخیه میخام گن ببندم ک میشه دو هفته اینا...فایده داره دیگ بستنش؟؟بعضیا میگفتن همون روز اول اما از بخیه و دردش ترسیدم

دو‌ س روز دیگ میرم بخیه هامو بکشم...میشه دو هفته ک زایمان کردم...فایده داره گن؟؟

وای خیلی زوده الان برای نگرانی شکم

دکتر من گفت از ۲۰ روز به بعد گن ببند و بعد از سه ماه ورزش رو شروع کن

همون آني سابقم كه از ٨٩ عضو بودم...
وای خیلی زوده الان برای نگرانی شکمدکتر من گفت از ۲۰ روز به بعد گن ببند و بعد از سه ماه ورزش رو شروع ...

عع پس خداروشکر

خیلیییییی نگرانم

هیکلم ب کل بهم ریخته

عع پس خداروشکرخیلیییییی نگرانمهیکلم ب کل بهم ریخته

جان دل نگران نباش

برمیگردی به تنظیمات کارخانه😁

الان فقط به فکر تقویت بدنت باش 

همون آني سابقم كه از ٨٩ عضو بودم...
میگم من الان ۹ روزه زایمان کردم چند روز دیگ میرم برا بخیه...بعد بخیه میخام گن ببندم ک میشه دو هفته ا ...

وای هنوز زوده برا شما 

من فک کردم چند ماه میگذره از زایمانت..

برا من دکتر گفته بود بعده ده روز میتونی شکمتو ببندی ،آروم تا جاییکه اذیت نشی،با شالی چیزی،بعد یه ماه اینا یا چهل روز حتی ،به بعد میتونی گن ببندی ،صاف میشه شکمت نترس💞

https://harfeto.timefriend.net/17319298842977   حرفاتونو اینجا بگین دوستام،تاپیکام قفلن💞

خداروشکر خیلی نگرانم راستش

نگران نباش 

اگه شوهرتم چیزی میگه پیامای مارو براش بخون بگو ،تا چن ماه دیگه شکم برمیگرده به حالت اولیه ،حرص بیخودی نخور 😁😁

https://harfeto.timefriend.net/17319298842977   حرفاتونو اینجا بگین دوستام،تاپیکام قفلن💞

نگران نباش اگه شوهرتم چیزی میگه پیامای مارو براش بخون بگو ،تا چن ماه دیگه شکم برمیگرده به حالت اولیه ...

خیالمو راحت کردی خدا هرحاجتی داری بده بهت❤️