2777
2789
عنوان

لطفا بیاید بچها😭تجاوز

| مشاهده متن کامل بحث + 14390 بازدید | 262 پست
شما هم کاربری دوم این خانوم هستید ، سرکار گذاشتن مردم کار درستی نیست ، مرداد تجاوز شده الان حاملم 🫥

باشه عزیزم همه اینا ک اینجان منم ،منم دروغ میگم الان راحتی؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزدلم اولا که خیلی ناراحت شدم برات بابت این ضربه 💔دوما که باردار نیستی عزیزم نگران نباش ولی حتما ...

مرسی ببخشید اگ‌ناراحت شدی بخدا نمیخوام کسیو ناراحت گنم فقط میخوام‌کمکم کنن🫠😞

کاش برمیگشتم اون روز بیرون نمیرفتم روحم اسیب دید کاش ی اتفاق دیگ میوفتاد ماشین میزد بهم خوب میشدم ول ...

خدا نکنه عزیزم این چه حرفیه ؟ماشین میزد بهم چیه؟

دیگه اتفاقیه مه افتاده و دیگه ای کاش و ال و بل درستش نمیکنه 

فقط باید پاشیو خودتو جمع کنی ،اینجوری میتونی به خودت کمک کنی 

مرسی ببخشید اگ‌ناراحت شدی بخدا نمیخوام کسیو ناراحت گنم فقط میخوام‌کمکم کنن🫠😞

نه عزیزم کاش کاری از دستم برمیومد برات انجام بدم 

فقط برات دعا میکنم گلم 

غصه ی رفتن تو داده برباد باد مرا...باورم نیست چنین برده ای از یاد مرا...تا دلی هست بیا،رفتم از دست بیا...بغض تو راه نفس های مرا بست بیا...روحت شاد پدرم🖤
سلام عزیزدلمدرکت میکنم🫠🤍منم قبلا تو بچگی،بهم تعرض شده......هنوزم اثراتش رو روح و روانمه

شما درکم میکنی که چجوریه من بعدد۴ ماه هنوز نتونستم همش جلو چشممه😞

شما درکم میکنی که چجوریه من بعدد۴ ماه هنوز نتونستم همش جلو چشممه😞

آره درک میکنم 

من رفتم گذاشتم کف دست مامانبزرگم،خودش از صد تا دشمن بدتر بود

کلی حرف پشتم زد😭🥲من فقط ۸ سالم بود

دوستان گل،کاربری دست دو نفره❤
خدا نکنه عزیزم این چه حرفیه ؟ماشین میزد بهم چیه؟دیگه اتفاقیه مه افتاده و دیگه ای کاش و ال و بل درستش ...

میدونم دیگه چیزی درست نمیشه و منم روحم همیشه اسیب دید میدونم تقصیر من نبوده فقط راهمو میرفتم ولی کاش حداقل یکی نظرش با من و شما یکی بود منظورم خانوادمه ک کمکم میکردن ولی اگ بهشون بگم دیگ مطمعنم هر روز اذیتم میکنن

اسی اصلا اصلا غیرممکنه که باردار باشی اگه قرار بود باردار باشی تا حالا باید همه فهمیده بودن از ظاهرت و ازمایشت هم مثبت می‌بود اگه باردار بودی اصلا عدد بتا بیست نمی‌بود باور کن عدد خیلی بزرگ تری می‌بود 

نترس دختر قوی باش می‌دونم خیلی روحت آسیب دیدست و خیلی ناراحت و افسرده شدی می‌دونم پر از خشمی ولی باور کن هیچیت نیست اینا از ترسه که فکر می‌کنی باردار شدی نیستی باردار نیستی 

خدا لعنت کنه اونی رو که این کارو باتو کرد و تو رو انداخت تو این حال و روز

آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛
آره درک میکنم من رفتم گذاشتم کف دست مامانبزرگم،خودش از صد تا دشمن بدتر بودکلی حرف پشتم زد😭🥲من فقط ...

من به کسی نگفتم چون میدونستم تحقیر میشم بابت چیزی ک من مقصر نبودم فقط گریه کردم و ریختم تو خودم یک ماه حموم نرفتم از شدت فشار روحی نمیخواسم دست ب بدنم بزنم🙂

من به کسی نگفتم چون میدونستم تحقیر میشم بابت چیزی ک من مقصر نبودم فقط گریه کردم و ریختم تو خودم یک م ...

الهی بمیرم😭درک میکنم 

با تمام سلول های بدنم.......میفهممت،،،،،

ولی بکش بیرون از این حال

ب خودت بیا دختر

دوستان گل،کاربری دست دو نفره❤