بچها من مرداد بهم تجاوز شد ولی کلا ی دقیقه اینا بود بعد ولم کردن من بعد اون هرماه پریود میشم حتی زودتر از تایمم ی بار مهر سنو رحم دادم همه چی سالم بود ی بار اینماه سنو اوایل بارداری دادم ک سالم بود و هیچی نبود باز خیالم راحت نشد گفتم ازمایش بدم قرص سیپروترون کامپاند یک سال و سه ماهه همش میخورم با استرس،شدید امروز ازمایش دادم جوابش ۲۰ شد گفت مشکوکه بچها تروخدا من چکار کنم 😭
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
تاریخ عضویت یک روز پیش با یه عکس معلوم نیست از کجا اوردی ، میایی اینجا با احساسات زن های حامله بازی ...
گفتم کسیو ندارم ک بهش بگم اومدم تو نینی سایت حرف بزنم شاید یکی کمکم کنه چقد ادم دل سیاهی هستی عکس ازمایشممگذاشتم بیکارم این همه حرف بزنم و خواهش کنم ؟ایشالا خدا کمکمت کنه🙂
ببین اروم باش باردار نیستی اصلا نگران نباش ولی ازمایش زگیل و ایدز اینارو بده هروقت اروم شدی سعی کن بری پیش مشاور که کنار بیای با قضیه ازمایش بتا رو ازمایشگاه دادی درسته
عزیزدلم اولا که خیلی ناراحت شدم برات بابت این ضربه 💔
دوما که باردار نیستی عزیزم نگران نباش
ولی حتما به یه پزشک زنان مراجعه کن شاید اصلا آسیب وارد نشده باشه و اون خون مال زخم و اینا باشه
امیدت به خدا باشه دخترخوب امیدوارم روزهای خوبی در انتظارت باشه
غصه ی رفتن تو داده برباد باد مرا...باورم نیست چنین برده ای از یاد مرا...تا دلی هست بیا،رفتم از دست بیا...بغض تو راه نفس های مرا بست بیا...روحت شاد پدرم🖤