2777
2789
عنوان

لطفا بیاید بچها😭تجاوز

| مشاهده متن کامل بحث + 14643 بازدید | 263 پست
۱۹ سالمه😭همه دخترا کلی خوش میگذرونن من باید این اتفاق برام‌بیوفته کاش میکشتنم راحت تر بودم

عزیزم واقعا برات خیلی ناراحتم امیدوارم این اتفاق برای هیچ دختری تو دنیا نیوفته و تمام کسانی که این تجربه رو داشتن خدا دلاشون و آروم کنه🫂😔💔

عجز نبود از قدر ورگر بود***جاهلی از عجز بدتر بود.اللهم عجل لولیک الفرج🌿💔اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💗🌺 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تاریخ عضویت یک روز پیش با یه عکس معلوم نیست از کجا اوردی ، میایی اینجا با احساسات زن های حامله بازی ...

ایشون یه کاربری دیگه داره که همه تاپیکهاش چندماهه با همین مضمونه و واقعا نگرانه ،من زیاد تاپیکهاشو می‌دیدم ،نمیدونم چرا الان با کاربری جدید اومده 

لطفا اذیتش نکنید 

تاریخ عضویت یک روز پیش با یه عکس معلوم نیست از کجا اوردی ، میایی اینجا با احساسات زن های حامله بازی ...

گفتم کسیو ندارم ک بهش بگم اومدم تو نینی سایت حرف بزنم شاید یکی کمکم کنه چقد ادم دل سیاهی هستی عکس ازمایشمم‌گذاشتم بیکارم این همه حرف بزنم و خواهش کنم ؟ایشالا خدا کمکمت کنه🙂

ما زنیم تو ایرانیم راه درازی داریم محکومیم به قوی بودن . پاشو خودتو جمع کن .چون سنت کمه تجربه نداری انقد حساس شدی .حاملگی همون ماه اول پریود نمیشه ادم

برما گذشت هرآنچه نباید میگذشت،مابقی عمر هرچه بادا باد...💔
ایشون یه کاربری دیگه داره که همه تاپیکهاش چندماهه با همین مضمونه و واقعا نگرانه ،من زیاد تاپیکهاشو م ...

شما هم کاربری دوم این خانوم هستید ، سرکار گذاشتن مردم کار درستی نیست ، مرداد تجاوز شده الان حاملم 🫥

ایشون یه کاربری دیگه داره که همه تاپیکهاش چندماهه با همین مضمونه و واقعا نگرانه ،من زیاد تاپیکهاشو م ...

بله یه سری ادما اومدن چندماه منو تعلیق زدن که حرف نزنم منم ناچار ی اکانت دیگ‌زدم چکار کنم😭😞

ببین اروم باش باردار نیستی اصلا نگران نباش ولی ازمایش زگیل و ایدز اینارو بده هروقت اروم شدی سعی کن ب ...

مغازو اعصاب بهم قرص سیتالوپرام و الانزاپین داده ک فقط خوابم ببره فکر و خیال نکنم

شما هم کاربری دوم این خانوم هستید ، سرکار گذاشتن مردم کار درستی نیست ، مرداد تجاوز شده الان حاملم 🫥

😐😐😐😐😐من دیگه حرفی ندارم،واقعا ذهنتون منحرفه 

نی نی یار رو تگ کنید بررسی کنه که من کاربری دوم این خانوم هستم یا نه 

والا فکر نکنید اینجا مجازیه و دین به گردنتون نمیفته 

الان به دونفر مدیون شدین در عرض چنددقیقه

عزیزدلم اولا که خیلی ناراحت شدم برات بابت این ضربه 💔

دوما که باردار نیستی عزیزم نگران نباش 

ولی حتما به یه پزشک زنان مراجعه کن شاید اصلا آسیب وارد نشده باشه و اون خون مال زخم و اینا باشه 

امیدت به خدا باشه دخترخوب امیدوارم روزهای خوبی در انتظارت باشه

غصه ی رفتن تو داده برباد باد مرا...باورم نیست چنین برده ای از یاد مرا...تا دلی هست بیا،رفتم از دست بیا...بغض تو راه نفس های مرا بست بیا...روحت شاد پدرم🖤