2777
2789
عنوان

لطفا بیاید بچها😭تجاوز

| مشاهده متن کامل بحث + 11691 بازدید | 260 پست
همه کار ک فک کنی کردم فقط مونده خودکشی کنم😭

نگران نباش که هیچیی نیست وقتی همه کارارو انجام دادی ازمایشات خوبوده همش خودتو خیلی درگیر نکن اگه شرایطشو داری برو مشاور رو حالت تاثیر داره چن سالته عزیزم؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تو خیابون تقریبا خلوت میرفتم خونه کنار خیابون ی دیوار بود ادل فک کردم گوشیمو میخوان بدزدن ولی بردنم ...

خدالعنتشون کنه

خیلی ناراحت شدم

به هیچ کسی نگفتی از خانوادت؟حتما دربارش با یکی که ازش مطمئنی خرف بزن نریز تو خودت عزیزم

بکارتت سالمه؟

😭الان دیگ افسرده شدیدم دیگ غذا نمیخورم و گریه میکنم

بهت حق میدم عزیزم من این دوران طی کردم به خانوادت گفتی؟؟

هیچگاه چشمانت را برای کسی مفهوم نگاهت را نمی فهمد گریان نکن.

خدالعنتشون کنهخیلی ناراحت شدمبه هیچ کسی نگفتی از خانوادت؟حتما دربارش با یکی که ازش مطمئنی خرف بزن نر ...

به هیچکس نگفتم چون منو مقصر میکردن و محدود میشدم و تا سالها بهم سرکوفت میزدن فقط یه گوشه گریه میکنم 

تو خیابون تقریبا خلوت میرفتم خونه کنار خیابون ی دیوار بود ادل فک کردم گوشیمو میخوان بدزدن ولی بردنم ...

پناه بر خدا

یه دختر کلاس ششمی رو میشناسم تو کوچه خلوت اذیتش کرده بودن. ببخشید ببخشید فقط مالیده بودنش. این بچه اصلا دیگه تا مدت هاا حتی حرفم نمی تونست بزنه

خانوادت فهمیدن؟

پناه بر خدایه دختر کلاس ششمی رو میشناسم تو کوچه خلوت اذیتش کرده بودن. ببخشید ببخشید فقط مالیده بودنش ...

نه هیچکس نمیدونه 😭منه بدبخت همه چی ریخت سرم کاش اون روز میکشتنم راحت تر بودم

تروخدا😭راست میگی کسیو ندارم کمکم کنه

الان فقط به خاطر اون اتفاق این فکر و خیالارو می کنی 

برو پیش روانشناس  خوب میشی

می دونی سخت از انتظار چیه؟  انتظاریه که می دونی پایان نداره....