2777
2789
عنوان

موهای از دست رفته رو چجوری برگردونم

| مشاهده متن کامل بحث + 393 بازدید | 50 پست
عزیزم دمنوش چای سبز و رزماری و گل محمدی عالیه البته اگه بیماری خاصی نداری . بعد یک دونه تخم مرغ رو ب ...

هفته ای یکبار بذارم؟

توروخدا موهای جدید درمیان؟

با هم مهربانیم و به هم کمک میکنیم✨

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تخم شنبلیله رو بکوب روش یک لیوان آب بریز بزار هشت ساعت بمونه بعد اسپری کن به موهات وکف سرت دوساعت بم ...

ممنون عشقم

باعث میشه موهای جدید درببان؟

اآره برنج اصلا نمیخوردم 😢پس موهام درست میشه...؟

آره عزیزم درست میشه

خیلیا که رژیم میگیرن ریزش مو دارن نگران نباش

میتونی قرص ویتامین از داروخونه بگیری. سرچ کن چیا برای مو خوبه من ویتامین ب و زینک رو میدونم

آمپول بیوتین بپانتن بزن قرص زینک بخور طول میکشه اما کمک کنندساگر از لحاظ مالی هم محدودیت نداری که هی ...

متاسفانه محدودیت دارم

ولی واقعا ممنونم

هفته ای یکبار بذارم؟توروخدا موهای جدید درمیان؟

آره خیلی خوب میشن من خودم هم امروز انجام دادم حتی از موخوره و... هم جلوگیری میکنه . بعدش اگه خواستی مکمل بخوری هیر ویت خیلی خوبه چون منم استرسیم حتی اگه ریزش موهات از استرس و هورمونی هم باشه جلوگیری میکنه میتونی از نت سرچ کنی . ولی اگه ریزش موهات از کنار شقیقه ها باشه شاید به خاطر غلبه صفراویه

آره عزیزم درست میشهخیلیا که رژیم میگیرن ریزش مو دارن نگران نباشمیتونی قرص ویتامین از داروخونه بگیری. ...

نمیدونی چقدر خوشحالم کردی

پیتای اول تاپیک که گفتن درست نمیشه قلبم هوری ریخت

ممنووووونم

درست میشه کی میگه درنمی‌آید 

من خودم الان ریزش موی شدید دارم دارم آمپول و قرص میخورم

ولی شنیدیم تخم شنبلیله خوبه 

قرص هیرویت و زینک پلاس بخور خیلی خوبه

تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍