2777
2789
ارههه من اصلا پیگیرش نمیشم بعد پر رو پر رو میاد زنگ میزنه میگه چرا بهم زنگ نمیزنی منم میگم ببخشیدا و ...

اره باید ولشون کرد خودشون بیان اشتی وگرنه دیگه نمیشه کنترلشون کرد

💚💜اللهم صل علی محمد وآل محمد💜💚

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کسی که براش واژه لبخندرو لبه هام سمی باشهاحتمالا یا این کلمه رو ب چشم افکار مثبت هیجده میبینهیا هنوز ...

دختر من از سم منظورم ضایع بودنه چون خودم نمیپسندم حالا تو چه گاردی گرفتی😂😂 اگه این اسم ضایع نبود انقد فشاری نمیشدی و بهت برنمیخورد  معلومه به انتخاب خودت شک داری که انقدر دنبال دلیلی و بهت برخورده

کی حرف افکار مثبت هیجده رو اورده وسط این تاپیک اصلا درمورد چیزای مثبت هیجده نیست که تو ده باره حرفشو میاری وسط امیدوارم بتونی بفهمی

آنه ! تکرار غریبانه ی روزهایت چگونه گذشتوقتی روشنی چشمهایتدر پشت پرده های مه آلود اندوه پنهان بودبا من بگو از لحظه لحظه های مبهم کودکیتاز تنهایی معصومانه دستهایتآیا می دانی که در هجوم دردها و غم هایتو در گیر و دار ملال آور دوران زندگیتحقیقت زلالی دریاچه نقره ای نهفته بود؟آنه !اکنون آمده ام تا دستهایت رابه پنجه طلایی خورشید دوستی بسپاریدر آبی بیکران مهربانی ها به پرواز درآییو اینک آنه شکفتن و سبز شدن در انتظار توست… در انتظار تو

دیگه یکطرفه موند و اونم بهم علاقه مند نشد و هیچوقت بهم توجه نشون نداد🥲💔خودم دانشجو پزشکی ام

خب مگه بامیل وعلاقه خودش ازدواج نکرده که الان اینجور فکرمیکنی ؟؟شاید تو اشتباه فکرمیکنی چون مردا معمولا ابراز احساسات بلدنیستن ولی واقعا دوست دارن 

💚💜اللهم صل علی محمد وآل محمد💜💚
خب مگه بامیل وعلاقه خودش ازدواج نکرده که الان اینجور فکرمیکنی ؟؟شاید تو اشتباه فکرمیکنی چون مردا معم ...

اشتباه متوجه شدید

اصلا ازدواج نکردیم

کلا وارد هیچ رابطه ای نشدیم

من دوستش داشتم،اون دوستم نداشت نشد که هیچ ارتباطی شکل بگیره