2777
2789
عنوان

این حرف و به کراشم بزنم که قلب قلبی شه ❓🤣❤😍🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 570 بازدید | 57 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ن بابا 🤣خب میخوام خوشش بیاد حس مرد بودن بهش دست بده

میخوام خوشش نیاد 🫥🫥🫥

پس فردا میگه دنبالم نیا اسیر میشی 

چارلی چاپلین میگه:آدم خوبــــــــــی باش ولی وقتت روبرای اثباتش به دیگران تلف نکن .... ! رویاهای خودتان را بسازید درغیر این صورت فرد دیگری شما را برای ساختن رویاهایش به کارخواهدگرفت-
خب ینی خوبه ؟🤣

کراش در کراش

میشه شرو رل زدن در دانژگاه😃

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○
میخوام خوشش نیاد 🫥🫥🫥پس فردا میگه دنبالم نیا اسیر میشی

امروزم باهاش حرف زدم از دانشگاه رفتیم خوابگاه خیلی کم حرف می‌زد ولی آخرش گفت خوشحال شدم باهات صحبت کردم 

این کاربری برای من و دوستم❤

نکن خواهر من

از من گیس سفید بهت نصیحت 

دور و بر پسر جماعت موس موس نکن حتی اگه شوهرت باشه

هرچه خودتو بالا بگیری به نفع خودته

👈🏻https://abzarek.ir/service-p/msg/1979222👉🏻 با من حرف بزن  

امروزم باهاش حرف زدم از دانشگاه رفتیم خوابگاه خیلی کم حرف می‌زد ولی آخرش گفت خوشحال شدم باهات صحبت ک ...

بگو مرسی ممنونم

هیییچوقت 

تاکید میکنم هییییچوقت هیچوقت دوستی های دوران دانشجویی رو جدی نگیر 

دست نیافتنی باش ک برای ب دست اوردنت تلاش کنن 

هرچی مغرور تر بهتر 

چارلی چاپلین میگه:آدم خوبــــــــــی باش ولی وقتت روبرای اثباتش به دیگران تلف نکن .... ! رویاهای خودتان را بسازید درغیر این صورت فرد دیگری شما را برای ساختن رویاهایش به کارخواهدگرفت-
ن جدی بگم ؟ امروز چهارشنبه ست دیر نیس ؟

ینی چی دیر نیس؟

مگ تایم خاستی داره😂😃

ب نظرم فعلا چیزی نگو

باز خودت بهتر میدونی

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○