2777
2789
عنوان

این حرف و به کراشم بزنم که قلب قلبی شه ❓🤣❤😍🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 570 بازدید | 57 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نمیدونم سیسیهرکاری عشقت میکشه بکنتو مث اون رفیقی ک هرچی بش میگیم ب فلانی مسیج ندی بت خیانت کرده اخر ...

احه خواهر این کجا خیانت کجاااااااتتتت😑😑😑😑

این کاربری برای من و دوستم❤

احه خواهر این کجا خیانت کجاااااااتتتت😑😑😑😑

بحث خیانت نی

بحث ی چی دیگس

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○
بحث چی

بحث اینک ک در برخورد با پسرا هر چقدم دلت برا پسر ضعف میره دوسش داری حرکتی نزن

چون اونا کلا تو ی لیگ دیگن

دخترارو خوب میشناسن

در کل هرکاری ب نظر خودت صحیحه انجام بدم رفیق🍄

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○
یکشنبه ام قرار داریم با دو تا از دوستام البته قرار درسیه

همون درسی، خب چون دوستات هستن وقتی رفتی خونه بهش پیام بده بگو جلو بقیع نتونستم بگم، ی پیام تقریبا احساسی بهش بده 😁 ولی الان نده صبور باش

همون درسی، خب چون دوستات هستن وقتی رفتی خونه بهش پیام بده بگو جلو بقیع نتونستم بگم، ی پیام تقریبا اح ...

آخه جلوی دوستام قراره راجب درس حرف بزنیم بعدش چیه پیامی میتونم بدم ؟ ولی اون روز با هم در دل کردیم بهم دلداری داد راجب یه مسئله ای 

خب مثلن نمیشه بگم شنبه نتونستم بگم 

بعدش حرفمو بزنم ؟

این کاربری برای من و دوستم❤

آخه جلوی دوستام قراره راجب درس حرف بزنیم بعدش چیه پیامی میتونم بدم ؟ ولی اون روز با هم در دل کردیم ب ...

ن ن اصلا عیب نداره...همون یکشنبه بعدش پیام بده بگو وقتی کنارتم خیلی حس خوبی دارم،برای اون روز هم از صحبت با هات  خیلی لذت بردم درکل مرسی ک هستی❤️💋