2777
2789
عنوان

جمله ای که فقط بعضی افراد میتونن درکش کنن

| مشاهده متن کامل بحث + 921 بازدید | 86 پست
بابا ها در کل باید غیرت داشته باشن بابای بی غیرت این هررززه های الان جامعه رو تحویل میده تازه بنظرم ...

هزاران لایک 👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍

💛💚❤💙🧡💜💛💚❤💙💜💛💚❤💙🧡💜💛💚

پدرا مخصوصااااا تو دپران بلوغ دختر باید خیلی رفیق باشن با دختراشون دیگه دخترا هم از سر گشنگی عاطفی نمیرن پی کارای اشتباه

خدایا این بیشتر از اون چیزی بودکه براش دعا کرده بودم، شکرت❣️💖❣️💖❣️💖یاخوا کورد هەر بمێنێ

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

طرز فکر و برنامه‌ریزی نا کارامد شما و امثال شما باعث به وجود آمدن فقر و فساد در جامعه شد . ناگذیر دا ...

چی میگی تو؟ چه ربطی داره؟ اتفاقا طرز فکر شما جامعه رو نابود کرده من اعتقادم اینه ک رابطه بین جنس مخالف از ریشه اشتباهه مگه اینکه اون رابطه بخواد ب ازدواج منجر بشع، این رابطه های بی هدف و بی سرو ته فقط کلی آدم هرزه تولید کرده که لیاقت ازدواج و زندگی مشترک ندارن چون انقد با همه بودن نمیتونن یکیو تحمل کنن خیانت می‌کنن این دیدگاه منه برامم مهم نیست شما و امثال شما ک همش دنبال حاشیه هستید بپذیری یا نه الان این دیدگاه یا حرف من چه ربطی ب بی پولی داشته؟ الان ک همتون هر روز با یکی هستید و خودتونو کردید بازیچه دست پسرا و مردا پولدار شدید؟ فقر ریشه کن شده؟ سیاست و امور اقتصادی هیچ ربطی ب حرفای من نداره من نه ب دولت کاری دارم نه ب گرونی چون انقد وضع مالیمون خوب هست ک نخوام دربارش نظر بدم 

چون پدرم و شوهرم و همه مردای اطرافم با عرق ریختن با تلاش کردن پول در میارن ننشستن کنج خونه منتظر باشن یکی براشون پول بیارع

به چه چیز تو آنقدر وابسته شدم؟ به چشمانت که مرا نمیبیند😔؟ یا به قلبت که مال نیست💔 هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد🥲 وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد 🙂

بله دقیقا 

البته من معتقدم آدم اگر به پدرش پناه ببره و ازش جوری کتک بخوره که بره بیمارستان شرف داره به این که به یه پسر عوضی پناه ببره که هدف از تهدید هاش رسیدن به خواسته کثیفش

ای کاش همه بابا ها دنبال حق باشن ومدافع همسر ودخترشون وبا غیرت (البته نه اینکه خارج شرع باشه زیاده روی بشه )باشن اگر دختر اشتباه کرد دنبال اصلاحش از راه درست باشن وپشتیبانش

البته اینجوریم نباشه بگیم دختره هر غلطی بکنه وانتظار (تو )شنیدن از پدر نداشته باشه

🌺مهدی جان انگشت به لب مانده ام از قاعده ی عشق💗ما یار ندیده تب معشوق کشیدیم🌺

حرفتون صحیح ولی به نظرتون غیرتی که باعث بشه یه دختر پشت و پناهش پدرش نباشه درسته ؟

بعضیا تواین زمینه زیاده روی میکنن طوری که نمیزارن دختر کار مناسب کنه و.... 

ولی دلیل نمیشه دختر به خواهد دست به هر کاری بزنه وپدر ومادر ساکت یه جا بشینن 

🌺مهدی جان انگشت به لب مانده ام از قاعده ی عشق💗ما یار ندیده تب معشوق کشیدیم🌺

وای به روزی که دختر همه غلطی بکنه توقع داشته باشه باباش مثل سیب زمینی باشه🤦‍♀️

در هیچ جای این تاپیک اشاره ای به ترویج هرزگی نشده و هرکسی با توجه به ذهنیت خودش می‌تونه ازش یه برداشتی کنه 

بستگی داره ذهن آدم بیشتر دنبال چی باشه و رو چی حساس باشه 

من خودم کارما هستم

یه جور حرف میزنن انگار از ۲۰۰ قرن پیشن

مطمئن باش ۲۰۰ قرن بعدم کسی از هرزه ها 

و خراب ها حمایت نمی کنه 

نجابت و پاکدامنی همیشه ارزشمنده

💛💚❤💙🧡💜💛💚❤💙💜💛💚❤💙🧡💜💛💚

چرا میگی پدری که بچه رو زد مقصره؟ اما قبلش نمیگی بچه چکار کرد که کتک خورد؟ با اصل کتک کاری ندارم. منظور تنبیهه که هدفش اینه دوباره اشتباه تکرار نشه 

چرا نمیگی بابا نگران بچه بود؟ 

چرا فکر میکنی اگر پدر تنبیه کنه تکیه گاه نیست اما اگر تنبیه نکنه بجاش اجازه بده هر غلطی خواست بکنه، خیلی مدرن و نایسه؟

اون بچه در آینده که پشیمون شد به باباش نمیگه من نمیدونستم، تو چرا جلوم رو نگرفتی؟

چی میگی تو؟ چه ربطی داره؟ اتفاقا طرز فکر شما جامعه رو نابود کرده من اعتقادم اینه ک رابطه بین جنس مخا ...

لحن کلام خصمانه و توهین آمیز شما معین میکنه که به چه قشری از جامه وابسته هستین . قشر مردم ستیز ناچاره مردم گریز باشه و همیشه بیخبر از درد و رنج مردم و شاد و خوشحال و مفتخر از داشتن شکم سیر درمیان زحمتکشان گرسنه . 

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم .                      

چرا اینجا همه رفتن سمت هرزگی و پسر و جنس مخالف؟ یعنی کسی تا حالا بابای عصبی و بی منطق و بداخلاق ندیده که منتظر بهانه اس واسه تنبیه بچه هاش؟ یعنی اون بچه دبستانی که بخاطر نمره از باباش کتک میخوره یا بخاطر گم کردن پول یا شکستن لیوان یا هرچیز بیخود، هرزه بوده؟ 

لحن کلام خصمانه و توهین آمیز شما معین میکنه که به چه قشری از جامه وابسته هستین . قشر مردم ستیز ناچار ...

لحن من از قضاوت های بیجای تو خیلی بهتره ما ب هیچ قشری وابسته نیستیم بابای من ی دورانی موهای سرشو کچل کرده ک مجبور شه از خونه بیرون نزنه کنکور بخونه بعدشم ک قبول شده سالها عمرشو تو دانشگاه گذاشته بعدشم با کلی سختی و اوایل بی پولی و تلاش بی وقفه و حتی کارگری کردن تونسته داروخانه خودشو بلخره تاسیس کنه و الان داره مزد زحمات و دوران جوانی خودشو میگیره شوهرمم شغلش آهن فروشیه از بچگی کار کرده ک الان نسبت ب همسن و سالاش توی بازار اسم و رسمی ب هم زده و همه بهش افتخار میکنن چون تلاش کرده میفهمی تلاشششش

هرکسی بی پوله تلاش نکرده و اراده نداشته همین

به چه چیز تو آنقدر وابسته شدم؟ به چشمانت که مرا نمیبیند😔؟ یا به قلبت که مال نیست💔 هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد🥲 وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد 🙂

مطمئن باش ۲۰۰ قرن بعدم کسی از هرزه ها و خراب ها حمایت نمی کنه نجابت و پاکدامنی همیشه ارزشمنده

مثلا به یک دختر بدبخت تجاوز بشه نتونه به باباش بگه این چی؟این هرزس؟اگه اره که خاک تو سرتون

✨💗
مثلا به یک دختر بدبخت تجاوز بشه نتونه به باباش بگه این چی؟این هرزس؟اگه اره که خاک تو سرتون

اگه دختر خودش با میل خودش با پسر دوست شده باشه

بعدم خودش رفته باشه خونه ی پسر و پسر بهش دست زده باشه  این تجاوز نیست ! معلومه که خودش می ترسه به 

باباش بگه چون اینجا به اصطلاح کرم از خود درخته 

ولی دختری که بی خبر مثلا دزدیده باشن و بهش دست زده باشن خودش بدون هیچ ترسی میره به باباش میگه ! 

💛💚❤💙🧡💜💛💚❤💙💜💛💚❤💙🧡💜💛💚