2777
2789
عنوان

با شوهرم بدجور دعوام شده میخوام ازش شکایت کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 321 بازدید | 39 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

لحظه خوب و مهربونم داره یا بکوب عصبیه

از ایناست ک ی ذره محبت می‌کنه بعدش با وحشی گری زهرمارت می‌کنه همه چیو 

ثبات اخلاقی نداره یهو صداشو می‌بره بالا 

از بس داد میزنه آدم روانی میشه

خیلی آدم کینه ای و عقده ای هست وحشیهوالا فک نکنم آدم بشه ...ولی نمیتونم تحمل کنم بددهنی و کتک زدن رو

اگه از من می‌شنوی شکایت نکن....جو خرابتر نکن....ممکنه لج کنه بدتر بشه....صبوری کن و سکوت....محل نده بهش....مثل قبل سرگرم زندگیت باش....دروبرم خیلیا رو دیدم شوهراشون وحشی به تمام معنا بودن....با صبوریشون از این رو به اون رو شده مرداشون....با شکایت کردن بدتر میشه

در ظلمات شب تنها خداست که صدایت را میشنود...❤️
از ایناست ک ی ذره محبت می‌کنه بعدش با وحشی گری زهرمارت می‌کنه همه چیو ثبات اخلاقی نداره یهو صداشو می ...

اینایی که گفتی شوهر منم همینه.....شایدم بدتر....ولی دست بزن نداره خدارو شکر

اگه از من می‌شنوی شکایت نکن....جو خرابتر نکن....ممکنه لج کنه بدتر بشه....صبوری کن و سکوت....محل نده ...

خواهر شخصیت آدما عوض نمیشه 

تو میتونی فحش ناموسی رو تحمل کنی ؟

کتک زدن چی ؟ این بارها کارشو تکرار کرده 

ی بار تا بیمارستان رفتم ولی بخشیدم و باز تکرار کرده ...

خواهر شخصیت آدما عوض نمیشه تو میتونی فحش ناموسی رو تحمل کنی ؟کتک زدن چی ؟ این بارها کارشو تکرار کرده ...

پدرشوهرت زندست....ازش حساب می‌بره.؟قهر کن برو خونه پدرت....یه مدت نباش....ببین چی میشه!

[QUOTE=362096206]اینایی که گفتی شوهر منم همینه.....شایدم بدتر....ولی دست بزن نداره خدارو شکر[/QUOTE

کسی ک بچگی کتک خورده کتکم میزنه 

شنیدم باباش خیلی می‌زده اینو تو بچگی 

حالا اینم با همه دعوا داره 

متنفرررررم ازش 

حاااااالم ازش بهم میخوره وقتی میخواد باهام ب خ و ا ب ه 🤦🏻‍♀️

این جور مرد با روح و روان آدم بازی میکنه تا شخصیت کوچیک خودشو بزرگ کنه ...اینو مثل یه بازی ببین هر چقد گریه کنی یا واکنش منفی نشون بدی بازنده ای هر چقد واکنش نشون ندی و بازم خوشحال و سرحال باشی اون بازنده س اصن تو بحثو کش نده اجازه شروع بحثم نده ۰ون کسی که میبازه تویی و اون تخیله میشه