2777
2789
عنوان

بیاید بنظرتون چرا اینجوری کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 327 بازدید | 46 پست
حالا خودمونیم میدونم الان سنیه که کلا آدم فاز داره من خودمم میکشم سنم از تو بیشتره البته میدونم خیلی ...

فاز چی عزیزم کی با سیگار فاز میگیره 

من از 12 سالگی میکشم

من یه مدته یکم حالم بده بیشتر از قبل میکشم بهتر شدم میزارم کنار

☀️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فاز چی عزیزم کی با سیگار فاز میگیره من از 12 سالگی میکشممن یه مدته یکم حالم بده بیشتر از قبل میکشم ب ...

اخه تصور کردم بعد مدرسه بعضی از بچه ها سیگار میگیرن دستشون راه میرن به پسرا تیکه میندازن ذهنم تو اون مونده بود😂😂

اگر بدونی چقدر غیرعقلانی هست عزیزم.آسیب به بدنتان میزنید ،خانمها بدنشون ظریف تره ،سیگار و...تاثیر به ...

عزیزم من تو زندگیم اینقد به بدنم اسیب زدم سیگار چیزی نیست

آخه همشون اینجورین که دووم ندارن؟ حداقل یکی دوسالم طول میکشید خوب بود

☀️
میدونی چیه من مثل سگای ولگرد زندگی میکنم چندبار جلوش از مواد و این داستانا حرف زدم از بدبختیام بهش گ ...

هیچوقت ازغم غصه بی پولیت واسه کسی نگو هیچکس دوستت نیست

حالا اگر میبینی ادم بدرد بخوری نیست ولش کن 

خیلی کم پیش میاد دوستی ادامه پیداکنه حالا حدا نسید وقتی راهنماییتون تموم شد جدا میشید

رابطه من با ایران رابطه آدمی است که از مادرش دلخور است.نمی‌تواند از مادرش دل بکند چون شدیداً دوستش دارد اما خسته و دلخور است💔            یکسال خواننده خاموش بودم یکبارم تعلیق شدم کاربر جدید نیستم

تنها نباش رفیقاتو داشته باش ولی انقد ذهنتو درگیر نکن چرا تعداد ریلزاش کم شده یا هرچی خودتو دست کم گر ...

من کل زندگیم هیچکی ازم خوشش نمیومده همه دوستامم فاصله گرفتن ازم طبیعتا وقتی همه باهات این رفتارارو دارن حساس میشی

☀️
هیچوقت ازغم غصه بی پولیت واسه کسی نگو هیچکس دوستت نیستحالا اگر میبینی ادم بدرد بخوری نیست ولش کن خیل ...

از همهه شون نگفتم یسری چیزای کوچولو مثلا اکسم، خودکشی ناموفقم،نمیدونم ورشکست شدن بابام و اینا 

بیین خیلی دوست دارم بدونم چی کار کردم که اینجوری شده یا اصلا بخاطر منه یا چیز دیگه نمی‌دونم 

☀️
از همهه شون نگفتم یسری چیزای کوچولو مثلا اکسم، خودکشی ناموفقم،نمیدونم ورشکست شدن بابام و اینا بیین خ ...

ازش بپرس اگر مث ادم جواب داد ک هیچی نداد دیگه پی اش رو نگیر

رابطه من با ایران رابطه آدمی است که از مادرش دلخور است.نمی‌تواند از مادرش دل بکند چون شدیداً دوستش دارد اما خسته و دلخور است💔            یکسال خواننده خاموش بودم یکبارم تعلیق شدم کاربر جدید نیستم