2777
2789
عنوان

به شوهرم گفتم سفره رو جمع کن مادرش ناراحت شد

| مشاهده متن کامل بحث + 682 بازدید | 51 پست
درست نمیشن حرص نخور توام مثل اونا رفتار کن بگو ما جوری تربیت شدیم که خانوما کار نکنن

خب همینه دیگه منم ظرف نمیشورم، یکم که جمع می‌کنه الکی خودمو میزنم به کوچه علی چپ میرم می ایستم تو آشپزخونه ، با این حال اگر ۲ ساعت سفره پهن موند واسشون مهم نیست، آخرش مادر شوهرم می‌ره جمع می‌کنه 

اکثرا همینن ریدن تو تربیت پسراشون تحویل ما دادن

بعد با کمال پر رویی میگه من برای بزرگ کردن این بچه ها سختی زیادی کشیدم 

حالا چطور تربیت کرده؟ عقده ای، زبون نفهم، حسود، عصبی، بی پول، اعتماد به نفس و عزت نفس که طرفشون نیومده اصلا 

خیلی دلم میخواد اینارو بهش بگم حیف که نمیشه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اکثر مادرشوهرا اینطورن. فکر میکنن عنایتی کردن به خلق خدا که پسردایی شدن و این جزء کراماتشونه. اگر با ...

دیگه هیچکس مثل مادر شوهر من نیست 

پدرم با ۷۰ سال سن، بشقاب و لیوان خودشو می‌بره می‌زاره تو ظرفشویی، بعد شوهر من و برادرش عاجزن، بهشون بر هم میخوره که به پسرمون دستور میده 

بعد با کمال پر رویی میگه من برای بزرگ کردن این بچه ها سختی زیادی کشیدم حالا چطور تربیت کرده؟ عقده ای ...

داری مشخصات شوهرمنومیگی😑خواهراش حاضرن ستونای خونه روجابه جاکنن ولی این تکون نخوووره میگن وای نهههه کمرش دردمیگیره

کاربرتعلیقی وقدیمی ام
بگوتربیت نکردی ریدی...

بدبختی نمیشه 

البته تو دلم همین جوابهارو میدم 

یه سری آنقدر بهم فشار اومد ، خصوصیت کامل شوهرمو گفتم، بعد گفتم آدمای اینجوری تو خانواده بی نظمی بزرگ شدن 

بخدا اصلا ناراحتیش واسم مهم نیست اما هر سری میریم همینطورن باید حتما به شوهرم بگم پاشو جمع کن برادرش ...

به برادرشوهرت بگو پاشو بیا کمک کن. 

اگه مادرشوهرت حرفی زد. بگو برای پس فردا که زن میگیره باید عادت کنه. 

مادرا واقعا فکر نکنید نباید به پسراتون کار بگید

اینطوری اتفاقا متاسفانه لوس و تنبل تربیت میشن

که چی مثلا؟ مردا نباید یاد بگیرن وسایلشونو جمع کنن؟ فقط بخورن و برن؟ اون وقت زنا همش ظرف بشورن؟

از لحاظ دینی و عقلی کار کردن توی خونه باید تقسیم شه و وظیفه زن نیست.

وقتی بدونی میتونی، هر گره رو باز بکنی؛                          هر جوری باشه قفسو میشکنی پرواز میکنی                        خسته نمیشیم، واسه ما خستگی معنا نداره                        چشمه اگه جاری نشه راهی به دریا نداره                            میریم بالا، بالاتر ؛ از هر رویا بالاتر                                      امروز هرجا که باشیم، هستیم فردا بالاتر✨️

مادرشوهر منم همینه  الانم باردارم دیسک کمرم دارم به شوهرم که میگم جاروبرقی بکشه یا گلارو آب بده خانم به تیریش قباش برمیخوره،حتی تو خونش میگم شوهرم بیاد کمک سفره رو جمع کنیم عین میگ میگ میاد جمع میکنه یه وقت پسرش دست نزنه چون همیشه خودشو گم و گور میکنه من با این وضعم جمع کنم اسکل هرزه،درضمن غذاهم خودمون میخریم میبریم

بدبختی نمیشه البته تو دلم همین جوابهارو میدم یه سری آنقدر بهم فشار اومد ، خصوصیت کامل شوهرمو گفتم، ب ...

خوب کردی😑پسر زاییدین دیگه حثری بهشتی نزاییدین که انقدر دورش میگردین 

من از همون اول رو ندادم اصلا نمیرفتم کمک الانم دخترش باشه نمیرم کمک ظرف اگه دختزش نباشه میرم ظرف میشوریم

ولی سفره جمع کردن و پاک کردن همیشه کمک میکنم 

موقع جمع کردنم مثلا سنگین جمع میکنم تو سینی بعد به شوهرم میگم بیا اینارو ببر سنگینه میترسم بریزه بعد یه چندتیکه هم خودم میبرم 

بعد با کمال پر رویی میگه من برای بزرگ کردن این بچه ها سختی زیادی کشیدم حالا چطور تربیت کرده؟ عقده ای ...

پ چرا با همچین مردی ازدواج کردی؟

👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️
به برادرشوهرت بگو پاشو بیا کمک کن. اگه مادرشوهرت حرفی زد. بگو برای پس فردا که زن میگیره باید عادت کن ...

برادر شوهرم که آنقدر ادعا داره و بی ادبه جز سلام و شاید خداحافظ باهاش حرف نمی‌زنم 

مامانش میگه دیگه من تا همین جا تونستم تربیت کنم بقیه ش با زناشون🙂

کلا مادرشون زبون منو نمیفهمه